Не, не съм чела.
Преводи
Творчество
Популярни тагове
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 7 потребители: 1 Регистриран, 0 Скрити и 6 Гости :: 2 Bots
kostilka
Най-много потребители онлайн: 468, на Сря Ное 10, 2010 8:49 pm
kostilka
Най-много потребители онлайн: 468, на Сря Ное 10, 2010 8:49 pm
Top posters
Top posting users this month
Keywords
Дийдра коментар-лично-творчество ЗавръщанеНаОстроваНаИзгубените Илумине Неизчезваща ферма-за-сънища разказ 1 творчество читателско-предизвикателство писателско-предизвикателство vampire-empire читателски-клуб 2 егмонт-българия гласуване 3 10 БратствотоНаЧернияКинжал Прикачен ilona-andrews коментар-ревю някаква-ключова-дума раждането-на-вещицата суеверие ревю

Предизвикателство със "Завръщане на Острова на изгубените" от Мелиса де ла Круз!
Иди на страница : 1, 2, 3, 4
16
Re: Предизвикателство със "Завръщане на Острова на изгубените" от Мелиса де ла Круз! on Нед Юни 05, 2016 11:36 am
aivlis
Новочетящ

Дата: 05.06. Чели ли сте други книги от Мелиса де ла Круз?
Не, не съм чела.
Не, не съм чела.
17
Re: Предизвикателство със "Завръщане на Острова на изгубените" от Мелиса де ла Круз! on Нед Юни 05, 2016 1:09 pm
Alex17

Преводач

05.06. Чели ли сте други книги от Мелиса де ла Круз?
"Синя кръв" ми е в списъка, но все още не съм стигнала до нея
"Синя кръв" ми е в списъка, но все още не съм стигнала до нея
18
Re: Предизвикателство със "Завръщане на Острова на изгубените" от Мелиса де ла Круз! on Нед Юни 05, 2016 2:51 pm
Bianka Bela
Редовно четящ

Не съм чела други книги от авторката .
Не съм чела други книги от авторката .
19
Re: Предизвикателство със "Завръщане на Острова на изгубените" от Мелиса де ла Круз! on Нед Юни 05, 2016 5:58 pm
Paris_love

Новочетящ

Чела съм единствено Островът на изгубените и много ми хареса :)
Чела съм единствено Островът на изгубените и много ми хареса :)
20
Re: Предизвикателство със "Завръщане на Острова на изгубените" от Мелиса де ла Круз! on Пон Юни 06, 2016 6:31 am
bibivg

Прохождащ

Дата: 06.06. Какви са очакванията ви от „Завръщане на Острова на изгубените”?
Надявам се да е още по интересна и интригуваща.
Надявам се да е още по интересна и интригуваща.
21
Re: Предизвикателство със "Завръщане на Острова на изгубените" от Мелиса де ла Круз! on Пон Юни 06, 2016 8:38 am
Martin Stoyanov

Прохождащ

Надявам се да е много интересна и вълнуваща. :)
Надявам се да е много интересна и вълнуваща. :)
22
Re: Предизвикателство със "Завръщане на Острова на изгубените" от Мелиса де ла Круз! on Пон Юни 06, 2016 10:31 am
aivlis
Новочетящ

Предполагам, че ще са добри.
Предполагам, че ще са добри.
23
Re: Предизвикателство със "Завръщане на Острова на изгубените" от Мелиса де ла Круз! on Пон Юни 06, 2016 3:45 pm
Bianka Bela
Редовно четящ

Очаквам книгата да бъде много вълнуваща .
Очаквам книгата да бъде много вълнуваща .
24
Re: Предизвикателство със "Завръщане на Острова на изгубените" от Мелиса де ла Круз! on Пон Юни 06, 2016 6:12 pm
Paris_love

Новочетящ

Очаквам доста интересни случки и приключения с познатите ми герои , предполагам ,че ще се забъркат в нови лудории и ще бъде интересно :)
Очаквам доста интересни случки и приключения с познатите ми герои , предполагам ,че ще се забъркат в нови лудории и ще бъде интересно :)
25
Re: Предизвикателство със "Завръщане на Острова на изгубените" от Мелиса де ла Круз! on Вто Юни 07, 2016 12:21 am
Alex17

Преводач

07.06. Дали наистина родителите на Мал, Иви, Карлос и Джей са тези, които изпращат заплашителните писма?
Не ми се вярва много, ама е възможно. Те все пак са си асъл злодеи.
Не ми се вярва много, ама е възможно. Те все пак са си асъл злодеи.
26
Re: Предизвикателство със "Завръщане на Острова на изгубените" от Мелиса де ла Круз! on Вто Юни 07, 2016 6:26 am
bibivg

Прохождащ

Дата: 07.06. Дали наистина родителите на Мал, Иви, Карлос и Джей са тези, които изпращат заплашителните писма?
Възможно е, или се е появил някой страничен злодей...
Възможно е, или се е появил някой страничен злодей...
27
Re: Предизвикателство със "Завръщане на Острова на изгубените" от Мелиса де ла Круз! on Вто Юни 07, 2016 11:40 am
Martin Stoyanov

Прохождащ

Дата: 07.06. Дали наистина родителите на Мал, Иви, Карлос и Джей са тези, които изпращат заплашителните писма?
Не мисля ,че те изпращат заплашителни писма.
Мисля ,че се задава по-голямо зло от родителите им.
Не мисля ,че те изпращат заплашителни писма.
Мисля ,че се задава по-голямо зло от родителите им.
28
Re: Предизвикателство със "Завръщане на Острова на изгубените" от Мелиса де ла Круз! on Вто Юни 07, 2016 1:32 pm
Bianka Bela
Редовно четящ

Предполагам , че те изпращат заплашителните писма .
Предполагам , че те изпращат заплашителните писма .
29
Re: Предизвикателство със "Завръщане на Острова на изгубените" от Мелиса де ла Круз! on Вто Юни 07, 2016 8:15 pm
Paris_love

Новочетящ

Не мисля ,че са те , по скоро ще е някои нов и непознат до сега персонаж , поне така си мисля.
Не мисля ,че са те , по скоро ще е някои нов и непознат до сега персонаж , поне така си мисля.
30
Re: Предизвикателство със "Завръщане на Острова на изгубените" от Мелиса де ла Круз! on Вто Юни 07, 2016 11:18 pm
aivlis
Новочетящ

Когато прочета книгата ще разбера дали те изпращат писмата.
Когато прочета книгата ще разбера дали те изпращат писмата.
Иди на страница : 1, 2, 3, 4
Муза » Начало » Конкурси и състезания » Архив (предизвикателства за книги) » Предизвикателство със "Завръщане на Острова на изгубените" от Мелиса де ла Круз!
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|