Авторката е издала 10 книги на английски език.
Преводи
Творчество
Популярни тагове
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 7 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 7 Гости :: 1 Bot
Нула
Най-много потребители онлайн: 468, на Сря Ное 10, 2010 8:49 pm
Нула
Най-много потребители онлайн: 468, на Сря Ное 10, 2010 8:49 pm
Top posters
Top posting users this month
Keywords
ilona-andrews 1 разказ 10 ревю някаква-ключова-дума Неизчезваща ЗавръщанеНаОстроваНаИзгубените гласуване коментар-ревю коментар-лично-творчество 2 читателски-клуб раждането-на-вещицата vampire-empire суеверие БратствотоНаЧернияКинжал Илумине 3 ферма-за-сънища творчество читателско-предизвикателство егмонт-българия писателско-предизвикателство Дийдра Прикачен

Предизвикателство с "Тези плитки гробове" от Дженифър Донъли!
76
Re: Предизвикателство с "Тези плитки гробове" от Дженифър Донъли! on Чет Мар 03, 2016 11:34 am
Paris_love

Новочетящ

Дата: 03.03. Колко книги има издадени до сега Дженифър Донали?
77
Re: Предизвикателство с "Тези плитки гробове" от Дженифър Донъли! on Чет Мар 03, 2016 1:21 pm
neko

Сричащ

До момента авторката има издадени 10 книги.
До момента авторката има издадени 10 книги.
78
Re: Предизвикателство с "Тези плитки гробове" от Дженифър Донъли! on Чет Мар 03, 2016 3:34 pm
Bianka Bela
Редовно четящ

Дата: 03.03. Колко книги има издадени до сега Дженифър Донали? Напишете цифрата.
Дженифър Донали има 10 издадени книги .
Дженифър Донали има 10 издадени книги .
79
Re: Предизвикателство с "Тези плитки гробове" от Дженифър Донъли! on Чет Мар 03, 2016 3:42 pm
TrueBloodCheers

Новочетящ

Десет са, тъй като трета на The Waterfire saga излиза по-късно тази година.
Десет са, тъй като трета на The Waterfire saga излиза по-късно тази година.
80
Re: Предизвикателство с "Тези плитки гробове" от Дженифър Донъли! on Чет Мар 03, 2016 3:45 pm
g.nikolova._
Сричащ

Дата: 03.03. Колко книги има издадени до сега Дженифър Донали? Напишете цифрата.
10
10
81
Re: Предизвикателство с "Тези плитки гробове" от Дженифър Донъли! on Чет Мар 03, 2016 3:54 pm
m0ny

Новороден

Дженифър Донали има 10 издадени книги, до сега.
Дженифър Донали има 10 издадени книги, до сега.
82
Re: Предизвикателство с "Тези плитки гробове" от Дженифър Донъли! on Чет Мар 03, 2016 6:02 pm
Bubole4eKle4e

Новочетящ

10.
10.
83
Re: Предизвикателство с "Тези плитки гробове" от Дженифър Донъли! on Чет Мар 03, 2016 6:24 pm
mi666i

Новочетящ

В goodreads видях, че авторката има издадени 10 книги.
В goodreads видях, че авторката има издадени 10 книги.
84
Re: Предизвикателство с "Тези плитки гробове" от Дженифър Донъли! on Чет Мар 03, 2016 7:29 pm
aivlis
Новочетящ

10
10
85
Re: Предизвикателство с "Тези плитки гробове" от Дженифър Донъли! on Чет Мар 03, 2016 8:04 pm
sweet_baby1232

Сричащ

Има издадени 10 книги.
Има издадени 10 книги.
86
Re: Предизвикателство с "Тези плитки гробове" от Дженифър Донъли! on Чет Мар 03, 2016 9:12 pm
nikityy333

Новочетящ

Доколкото успях да се осведомя, писателката има десет издадени книги, като само шест от тях са преведени в България.
Доколкото успях да се осведомя, писателката има десет издадени книги, като само шест от тях са преведени в България.
87
Re: Предизвикателство с "Тези плитки гробове" от Дженифър Донъли! on Чет Мар 03, 2016 9:41 pm
Silviq Todorova

Прохождащ

Авторката до сега има 10 издадени книги.
Авторката до сега има 10 издадени книги.
88
Re: Предизвикателство с "Тези плитки гробове" от Дженифър Донъли! on Чет Мар 03, 2016 11:30 pm
midnight__sun

Новочетящ

Книгите са 10.
Книгите са 10.
89
Re: Предизвикателство с "Тези плитки гробове" от Дженифър Донъли! on Пет Мар 04, 2016 12:44 am
perla333
Новочетящ

Дата: 04.03. Коя корица ви харесва повече – оригиналната или българската?
- Хммм..труден избор. Българската ми харесва - обожавам пеперуди, а и е доста подходяща корицата. Оригиналната от друга страна също е много красива с тези рози..и леко зловеща с тази ръка, подаваща се от ъгъла. Хммм оригиналната корица ми харесва една идея повече :)
- Хммм..труден избор. Българската ми харесва - обожавам пеперуди, а и е доста подходяща корицата. Оригиналната от друга страна също е много красива с тези рози..и леко зловеща с тази ръка, подаваща се от ъгъла. Хммм оригиналната корица ми харесва една идея повече :)
90
Re: Предизвикателство с "Тези плитки гробове" от Дженифър Донъли! on Пет Мар 04, 2016 1:47 am
mitencetoy
Новороден

Дата: 04.03. Коя корица ви харесва повече – оригиналната или българската?
- Срам ме е да си призная, но оригиналната корица ми харесва малко повече.
Харесва ми това, че е по-естетически изпипана и изчистена. Нашата корица също е красива, но ми ми е по-детски с тези рисунки.
- Срам ме е да си призная, но оригиналната корица ми харесва малко повече.
Харесва ми това, че е по-естетически изпипана и изчистена. Нашата корица също е красива, но ми ми е по-детски с тези рисунки.
Муза » Начало » Конкурси и състезания » Архив (предизвикателства за книги) » Предизвикателство с "Тези плитки гробове" от Дженифър Донъли!
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|