Да, ще си я взема в най - скоро време. Тъй като първа книга за Тор ми хареса и непременно искам да имам цялата поредица.
Преводи
Творчество
Популярни тагове
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 6 потребители: 1 Регистриран, 0 Скрити и 5 Гости :: 1 Bot
kostilka
Най-много потребители онлайн: 468, на Сря Ное 10, 2010 8:49 pm
kostilka
Най-много потребители онлайн: 468, на Сря Ное 10, 2010 8:49 pm
Top posters
Top posting users this month
Keywords
4 читателски-клуб 3 БратствотоНаЧернияКинжал ЗавръщанеНаОстроваНаИзгубените Неизчезваща ilona-andrews 10 гласуване Прикачен Дийдра 1 читателско-предизвикателство някаква-ключова-дума 5 суеверие коментар-лично-творчество писателско-предизвикателство Илумине vampire-empire ферма-за-сънища 2 ревю коментар-ревю егмонт-българия разказ

106
Re: Предизвикателство с "Ястребът" от Моника Маккарти! on Пет Окт 16, 2015 10:33 am
Alice_Raven

Редовно четящ

Дата: 16.10. Ако не спечелите, ще добавите ли „Ястребът“ към евентуалните си покупки?
Да, ще си я взема в най - скоро време. Тъй като първа книга за Тор ми хареса и непременно искам да имам цялата поредица.
107
Re: Предизвикателство с "Ястребът" от Моника Маккарти! on Пет Окт 16, 2015 10:48 am
babyfg

Прохождащ

Дата: 16.10. Ако не спечелите, ще добавите ли „Ястребът“ към евентуалните си покупки?
Със сигурност ще си я взема, но може би по-нататък.
Със сигурност ще си я взема, но може би по-нататък.
108
Re: Предизвикателство с "Ястребът" от Моника Маккарти! on Пет Окт 16, 2015 12:26 pm
malkata20
Новочетящ

Дата: 16.10. Ако не спечелите, ще добавите ли „Ястребът“ към евентуалните си покупки? Да ще си я купя със сигурност.
109
Re: Предизвикателство с "Ястребът" от Моника Маккарти! on Пет Окт 16, 2015 1:09 pm
Paris_love

Редовно четящ

Да разбира се , още повече ,че имам вече първата книга и обичам ,когато започна една поредица да си я довършвам :)
Да разбира се , още повече ,че имам вече първата книга и обичам ,когато започна една поредица да си я довършвам :)
110
Re: Предизвикателство с "Ястребът" от Моника Маккарти! on Пет Окт 16, 2015 1:57 pm
midnight__sun

Новочетящ

Да, ще си я взема. "Вождът" не ми хареса толкова много, но мисля, че тази ще ми хареса повече.
Да, ще си я взема. "Вождът" не ми хареса толкова много, но мисля, че тази ще ми хареса повече.
111
Re: Предизвикателство с "Ястребът" от Моника Маккарти! on Пет Окт 16, 2015 10:21 pm
Raven

Vishous Shellan

Заключвам темата. Резултатите ще пусна утре.
Муза » Начало » Конкурси и състезания » Архив (предизвикателства за книги) » Предизвикателство с "Ястребът" от Моника Маккарти!
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|