Преводи
Творчество
Популярни тагове
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 12 потребители: 3 Регистрирани, 0 Скрити и 9 Гости
bobitso, kostilka, Paris_love
Най-много потребители онлайн: 468, на Сря Ное 10, 2010 8:49 pm
bobitso, kostilka, Paris_love
Най-много потребители онлайн: 468, на Сря Ное 10, 2010 8:49 pm
Top posters
Keywords
3 Неизчезваща ЗавръщанеНаОстроваНаИзгубените някаква-ключова-дума 4 ревю суеверие 5 БратствотоНаЧернияКинжал Прикачен коментар-ревю 2 vampire-empire писателско-предизвикателство Дийдра 10 гласуване читателски-клуб ilona-andrews Илумине ферма-за-сънища коментар-лично-творчество егмонт-българия читателско-предизвикателство 1 разказ

Предизвикателство с "Да посрещнеш опасността" от Лори Фостър!
31
Re: Предизвикателство с "Да посрещнеш опасността" от Лори Фостър! on Вто Сеп 01, 2015 2:50 pm
malkata20
Новочетящ

Дата :01.09.Коя книга от вече издадените на Лори Фостър харесахте най много? Най много ми хареса "Да измамиш смъртта ".
32
Re: Предизвикателство с "Да посрещнеш опасността" от Лори Фостър! on Вто Сеп 01, 2015 3:21 pm
margaritka86

Новороден

01.09.Коя книга от вече издадените на Лори Фостър харесахте най много?
Най ми допадна книгата за Рауди, "Да измамиш смъртта"
Най ми допадна книгата за Рауди, "Да измамиш смъртта"
33
Re: Предизвикателство с "Да посрещнеш опасността" от Лори Фостър! on Вто Сеп 01, 2015 3:30 pm
pav_st

Новочетящ

Дата: 01.09. Коя книга от вече издадените на Лори Фостър харесахте най-много?
Тъй като не съм чела нито една нейна книга, не мога да кажа. Но пък прегледах резюметата и на 4те книги и всички ми допаднаха, особено тази, някак си ме завладя и от малкото, което прочетох.
Тъй като не съм чела нито една нейна книга, не мога да кажа. Но пък прегледах резюметата и на 4те книги и всички ми допаднаха, особено тази, някак си ме завладя и от малкото, което прочетох.
34
Re: Предизвикателство с "Да посрещнеш опасността" от Лори Фостър! on Вто Сеп 01, 2015 4:44 pm
sani4ka_vd
Новочетящ

Дата :01.09.Коя книга от вече издадените на Лори Фостър харесахте най много?
Не съм чела книгите, но според резюметата най-много ми хареса "Да измамиш смъртта ".
Не съм чела книгите, но според резюметата най-много ми хареса "Да измамиш смъртта ".
35
Re: Предизвикателство с "Да посрещнеш опасността" от Лори Фостър! on Вто Сеп 01, 2015 6:43 pm
Bianka Bela
Редовно четящ

" Да измамиш смъртта " , историята на Рауди Йетс и Ейвъри Мълинс .
" Да измамиш смъртта " , историята на Рауди Йетс и Ейвъри Мълинс .
36
Re: Предизвикателство с "Да посрещнеш опасността" от Лори Фостър! on Вто Сеп 01, 2015 8:15 pm
penka1234

Новочетящ

Харесвам цялата й поредица,но най-голямо впечатление ми направи книгата"Да измамиш смъртта".
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=874413739280372&id=100001352616269&pnref=story
Харесвам цялата й поредица,но най-голямо впечатление ми направи книгата"Да измамиш смъртта".
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=874413739280372&id=100001352616269&pnref=story
37
Re: Предизвикателство с "Да посрещнеш опасността" от Лори Фостър! on Вто Сеп 01, 2015 8:46 pm
blue_red

Прохождащ

Най много ми се хареса „Да поемеш риска„.
Най много ми се хареса „Да поемеш риска„.
38
Re: Предизвикателство с "Да посрещнеш опасността" от Лори Фостър! on Вто Сеп 01, 2015 8:55 pm
ninaralenekova

Новочетящ

Първата от поредицата ми е фаворит за сега, не знам защо но винаги първите книги от поредиците най ми допадат
Първата от поредицата ми е фаворит за сега, не знам защо но винаги първите книги от поредиците най ми допадат
39
Re: Предизвикателство с "Да посрещнеш опасността" от Лори Фостър! on Вто Сеп 01, 2015 10:32 pm
Villy.Petroff

Сричащ

От досега прочетените само две ми хареса повече "Да поемеш риска".
Имам проблем при споделянето на конкурса във фейсбук и съответно последващото копиране на линка. Някой друг с подобен проблем?
От досега прочетените само две ми хареса повече "Да поемеш риска".
Имам проблем при споделянето на конкурса във фейсбук и съответно последващото копиране на линка. Някой друг с подобен проблем?
40
Re: Предизвикателство с "Да посрещнеш опасността" от Лори Фостър! on Сря Сеп 02, 2015 1:29 am
dalinda

Сричащ

Дата: 02.09. Харесвате ли как са представени героите на корицата?
Да, харесва ми :)
Да, харесва ми :)
41
Re: Предизвикателство с "Да посрещнеш опасността" от Лори Фостър! on Сря Сеп 02, 2015 7:23 am
Cassey
Редовно четящ

Дата: 02.09. Харесвате ли как са представени героите на корицата? написа:
Да, доста ми харесва корицата
42
Re: Предизвикателство с "Да посрещнеш опасността" от Лори Фостър! on Сря Сеп 02, 2015 9:13 am
megan5
Новочетящ

Да харесва ми , но по принцип аз харесвам много кориците на Егмонт.
Да харесва ми , но по принцип аз харесвам много кориците на Егмонт.
43
Re: Предизвикателство с "Да посрещнеш опасността" от Лори Фостър! on Сря Сеп 02, 2015 9:35 am
venitybs

Сричащ

Да,корицата е страхотна!
Да,корицата е страхотна!
44
Re: Предизвикателство с "Да посрещнеш опасността" от Лори Фостър! on Сря Сеп 02, 2015 9:44 am
invicta

Сричащ

О, да. Чудесна корица.
О, да. Чудесна корица.
45
Re: Предизвикателство с "Да посрещнеш опасността" от Лори Фостър! on Сря Сеп 02, 2015 9:50 am
krissi4

Редовно четящ

Да и то много. На тази поредица всички корици са страхотни.
Да и то много. На тази поредица всички корици са страхотни.
Муза » Начало » Конкурси и състезания » Архив (предизвикателства за книги) » Предизвикателство с "Да посрещнеш опасността" от Лори Фостър!
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|