Корицата. Изключително красива е.
Преводи
Творчество
Популярни тагове
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 6 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 6 Гости :: 1 Bot
Нула
Най-много потребители онлайн: 468, на Сря Ное 10, 2010 8:49 pm
Нула
Най-много потребители онлайн: 468, на Сря Ное 10, 2010 8:49 pm
Top posters
Keywords
Дийдра vampire-empire ЗавръщанеНаОстроваНаИзгубените 3 разказ писателско-предизвикателство Прикачен ревю 1 читателско-предизвикателство 4 10 Илумине 5 ilona-andrews някаква-ключова-дума коментар-лично-творчество коментар-ревю 2 Неизчезваща гласуване ферма-за-сънища читателски-клуб егмонт-българия суеверие БратствотоНаЧернияКинжал

Предизвикателство с "Между дявола и желанието" на Лорейн Хийт!
76
Re: Предизвикателство с "Между дявола и желанието" на Лорейн Хийт! on Нед Авг 16, 2015 9:36 am
g.nikolova._
Сричащ

Дата: 16.08. Какво ви привлече да участвате в предизвикателството за Между дявола и желанието?
77
Re: Предизвикателство с "Между дявола и желанието" на Лорейн Хийт! on Нед Авг 16, 2015 9:50 am
sisitoo
Новочетящ

Дата: 16.08. Какво ви привлече да участвате в предизвикателството за Между дявола и желанието?
Още като излезе първата книга много исках да я прочета и смятам скоро да започна поредицата.
Още като излезе първата книга много исках да я прочета и смятам скоро да започна поредицата.
78
Re: Предизвикателство с "Между дявола и желанието" на Лорейн Хийт! on Нед Авг 16, 2015 10:34 am
hrissiiiii

Новочетящ

Прочетох първа книга и много искам да прочета и втората.
Прочетох първа книга и много искам да прочета и втората.
79
Re: Предизвикателство с "Между дявола и желанието" на Лорейн Хийт! on Нед Авг 16, 2015 10:41 am
mi666i

Новочетящ

Прочетох първата книга и много ми хареса. Така че, когато видях предизвикателство за втората реших да се включа.
Прочетох първата книга и много ми хареса. Така че, когато видях предизвикателство за втората реших да се включа.
80
Re: Предизвикателство с "Между дявола и желанието" на Лорейн Хийт! on Нед Авг 16, 2015 11:50 am
sani4ka_vd
Новочетящ

Дата: 16.08
Какво ви привлече да участвате в предизвикателството за Между дявола и желанието?
Привлякоха ме корицата и сюжета.
Какво ви привлече да участвате в предизвикателството за Между дявола и желанието?
Привлякоха ме корицата и сюжета.
81
Re: Предизвикателство с "Между дявола и желанието" на Лорейн Хийт! on Нед Авг 16, 2015 12:10 pm
sortisa
Сричащ

На първо място, че е книга от поредица,която следя и за герой, който ме интригува. След това е резюмето.
На първо място, че е книга от поредица,която следя и за герой, който ме интригува. След това е резюмето.
82
Re: Предизвикателство с "Между дявола и желанието" на Лорейн Хийт! on Нед Авг 16, 2015 12:19 pm
krissi4

Редовно четящ

Горещо се интересувам от тази поредица и затова участвам.
Горещо се интересувам от тази поредица и затова участвам.
83
Re: Предизвикателство с "Между дявола и желанието" на Лорейн Хийт! on Нед Авг 16, 2015 12:27 pm
pav_st

Новочетящ

Отзивите за книгата
Отзивите за книгата
84
Re: Предизвикателство с "Между дявола и желанието" на Лорейн Хийт! on Нед Авг 16, 2015 12:27 pm
Thэ Dark Girl

Сричащ

Хареса ми резюмето, а и корицата е прекрасна.
Хареса ми резюмето, а и корицата е прекрасна.
85
Re: Предизвикателство с "Между дявола и желанието" на Лорейн Хийт! on Нед Авг 16, 2015 1:51 pm
[Broken]
![[Broken]](https://7img.net/users/1314/21/21/53/avatars/568-40.png)
Сричащ

Дочух изключителни отзиви за поредицата, която ме наведоха на мисълта, че навярно ще си заслужава.
Дочух изключителни отзиви за поредицата, която ме наведоха на мисълта, че навярно ще си заслужава.
86
Re: Предизвикателство с "Между дявола и желанието" на Лорейн Хийт! on Нед Авг 16, 2015 1:54 pm
bibonka91

Новочетящ

Много искам да прочета поредицата и ми е в списъка с бъдещи покупки. Така, че реших да си пробвам късмета тук преди това. :)
Много искам да прочета поредицата и ми е в списъка с бъдещи покупки. Така, че реших да си пробвам късмета тук преди това. :)
87
Re: Предизвикателство с "Между дявола и желанието" на Лорейн Хийт! on Нед Авг 16, 2015 2:09 pm
vikto
Новороден

Прочита на първата книга от поредицата.
Прочита на първата книга от поредицата.
88
Re: Предизвикателство с "Между дявола и желанието" на Лорейн Хийт! on Нед Авг 16, 2015 2:10 pm
midnight__sun

Новочетящ

Харесах първата книга от поредицата и затова реших да се включа в предизвикателството.
Харесах първата книга от поредицата и затова реших да се включа в предизвикателството.
89
Re: Предизвикателство с "Между дявола и желанието" на Лорейн Хийт! on Нед Авг 16, 2015 3:05 pm
babyfg

Прохождащ

Шанса да я спечеля.
Шанса да я спечеля.
90
Re: Предизвикателство с "Между дявола и желанието" на Лорейн Хийт! on Нед Авг 16, 2015 6:47 pm
malkata20
Новочетящ

Дата: 16.08. Какво ви привлече да участвате в предизвикателството за Между дявола и желанието? Много харесах първата книга и поисках цялата поредица!
Муза » Начало » Конкурси и състезания » Архив (предизвикателства за книги) » Предизвикателство с "Между дявола и желанието" на Лорейн Хийт!
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|