Не, върху тази корица не бих направила промени, защото много ми харесва.
Преводи
Творчество
Популярни тагове
Latest topics
Кой е онлайн?
Top posters
Top posting users this month
Keywords
ревю Прикачен ферма-за-сънища БратствотоНаЧернияКинжал Неизчезваща коментар-лично-творчество суеверие 2 писателско-предизвикателство творчество раждането-на-вещицата читателско-предизвикателство някаква-ключова-дума 3 10 1 коментар-ревю гласуване читателски-клуб vampire-empire Илумине ЗавръщанеНаОстроваНаИзгубените ilona-andrews егмонт-българия Дийдра разказ

Предизвикателство с "Прокълната нощ" от Джина Шоуолтър!
271
Re: Предизвикателство с "Прокълната нощ" от Джина Шоуолтър! on Пет Апр 24, 2015 8:33 pm
Lady Infernaliia

Прохождащ

24.04. Ако можехте да направите някаква промяна върху корицата, каква би била тя?
272
Re: Предизвикателство с "Прокълната нощ" от Джина Шоуолтър! on Пет Апр 24, 2015 9:30 pm
perla333
Новочетящ

Дата: 24.04. Ако можехте да направите някаква промяна върху корицата, каква би била тя?
- Корицата е страхотна, нооо...Не ми харесва само това „на нощта”. Защо все нощ? Оляха се да променят заглавията на поредиците (не говоря конкретно за Егмонт, защото и други издателства правят същото). В оригинал си е „на подземния свят”. Все още не мога да го приема..
- Корицата е страхотна, нооо...Не ми харесва само това „на нощта”. Защо все нощ? Оляха се да променят заглавията на поредиците (не говоря конкретно за Егмонт, защото и други издателства правят същото). В оригинал си е „на подземния свят”. Все още не мога да го приема..
273
Re: Предизвикателство с "Прокълната нощ" от Джина Шоуолтър! on Пет Апр 24, 2015 9:42 pm
rosi_rosi

Сричащ

Дата: 24.04. Ако можехте да направите някаква промяна върху корицата, каква би била тя?
Корицата ми харесва адски много и не мисля, че има нещо, което да искам да променя. :)
Корицата ми харесва адски много и не мисля, че има нещо, което да искам да променя. :)
274
Re: Предизвикателство с "Прокълната нощ" от Джина Шоуолтър! on Пет Апр 24, 2015 9:56 pm
midnight__sun

Новочетящ

И тази корица ми харесва такава каквато е.
И тази корица ми харесва такава каквато е.
275
Re: Предизвикателство с "Прокълната нощ" от Джина Шоуолтър! on Пет Апр 24, 2015 10:50 pm
kate_black
Новороден

24.04. Ако можехте да направите някаква промяна върху корицата, каква би била тя?
Корицата ми харесва така и не бих я променила. Според мен този леко загадъчен и мрачен вид идеално пасва на името и съдържанието на книгата.
Корицата ми харесва така и не бих я променила. Според мен този леко загадъчен и мрачен вид идеално пасва на името и съдържанието на книгата.
276
Re: Предизвикателство с "Прокълната нощ" от Джина Шоуолтър! on Пет Апр 24, 2015 11:38 pm
stasi

Сричащ

Корицата според мен е невероятно красива и единственото което бих променила е логото на "Книги за любов без предрасъдъци" да е в горния десен ъгъл.
Корицата според мен е невероятно красива и единственото което бих променила е логото на "Книги за любов без предрасъдъци" да е в горния десен ъгъл.
277
Re: Предизвикателство с "Прокълната нощ" от Джина Шоуолтър! on Пет Апр 24, 2015 11:53 pm
tesadia

Прохождащ

Харесва ми такава, каквато е
Харесва ми такава, каквато е

278
Re: Предизвикателство с "Прокълната нощ" от Джина Шоуолтър! on Съб Апр 25, 2015 12:01 am
sweet_baby1232

Сричащ

Дата: 25.04. Ще си купите ли книгата, ако не спечелите?
Естествено,че да тя е много интересна.
Естествено,че да тя е много интересна.
279
Re: Предизвикателство с "Прокълната нощ" от Джина Шоуолтър! on Съб Апр 25, 2015 12:02 am
mockingjay

Преводач

25.04. Ще си купите ли книгата, ако не спечелите?
Не съм много сигурна
Не съм много сигурна
280
Re: Предизвикателство с "Прокълната нощ" от Джина Шоуолтър! on Съб Апр 25, 2015 12:06 am
Lady Infernaliia

Прохождащ

Списъкът ми за четене е голям и не е много лесно да се снабдявам със всичко, което искам. Така че ще си я купя, ако ако имам възможност.
Списъкът ми за четене е голям и не е много лесно да се снабдявам със всичко, което искам. Така че ще си я купя, ако ако имам възможност.
281
Re: Предизвикателство с "Прокълната нощ" от Джина Шоуолтър! on Съб Апр 25, 2015 12:18 am
blood_ties

Сричащ

Книгата е много интересна и да мисля, че ще си я купя.
Книгата е много интересна и да мисля, че ще си я купя.
282
Re: Предизвикателство с "Прокълната нощ" от Джина Шоуолтър! on Съб Апр 25, 2015 12:20 am
Alex17

Преводач

Книгата ми се струва доста интересна и смятам да си я купя в близкото бъдеще
Книгата ми се струва доста интересна и смятам да си я купя в близкото бъдеще
283
Re: Предизвикателство с "Прокълната нощ" от Джина Шоуолтър! on Съб Апр 25, 2015 1:45 am
dalinda

Сричащ

Честно казано в началото бях малко скептично настроена към тази книга, но когато я видях тук във вашия сайт и като се позаинтересувах малко повечко се оказа, че книгата е доста интересна и да, ако не спечеля книгата ще си я взема на 100% ! :) :)
Честно казано в началото бях малко скептично настроена към тази книга, но когато я видях тук във вашия сайт и като се позаинтересувах малко повечко се оказа, че книгата е доста интересна и да, ако не спечеля книгата ще си я взема на 100% ! :) :)
284
Re: Предизвикателство с "Прокълната нощ" от Джина Шоуолтър! on Съб Апр 25, 2015 1:53 am
mi666i

Новочетящ

Това е поредица, която отдавна искам да прочета, така че да ще си я купя.
Това е поредица, която отдавна искам да прочета, така че да ще си я купя.
285
Re: Предизвикателство с "Прокълната нощ" от Джина Шоуолтър! on Съб Апр 25, 2015 8:20 am
kate_black
Новороден

Да, ще си я купя. Книгата наистина изглежда интересна и искам да разбера какво се случва по-нататък. Принципно харесвам този тип книги и съм почти сигурна, че и тази няма да ме разочарова.
Да, ще си я купя. Книгата наистина изглежда интересна и искам да разбера какво се случва по-нататък. Принципно харесвам този тип книги и съм почти сигурна, че и тази няма да ме разочарова.
Муза » Начало » Конкурси и състезания » Архив (предизвикателства за книги) » Предизвикателство с "Прокълната нощ" от Джина Шоуолтър!
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|