По принцип филмите на 20th Century Fox и Summit са ми любими, така че нямам търпение да видя и тази трилогия филмирана
Преводи
Творчество
Популярни тагове
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 4 потребители: 1 Регистриран, 0 Скрити и 3 Гости :: 1 Bot
desi_ND
Най-много потребители онлайн: 468, на Сря Ное 10, 2010 8:49 pm
desi_ND
Най-много потребители онлайн: 468, на Сря Ное 10, 2010 8:49 pm
Top posters
Keywords
БратствотоНаЧернияКинжал читателски-клуб Дийдра разказ 10 ЗавръщанеНаОстроваНаИзгубените 1 ilona-andrews творчество ревю Илумине 3 суеверие егмонт-българия ферма-за-сънища Неизчезваща vampire-empire раждането-на-вещицата някаква-ключова-дума Прикачен коментар-ревю гласуване коментар-лично-творчество писателско-предизвикателство читателско-предизвикателство 2

Предизвикателство с "Разнищи ме" от Тахере Мафи!
181
Re: Предизвикателство с "Разнищи ме" от Тахере Мафи! on Чет Апр 23, 2015 1:25 pm
mockingjay

Преводач

23.04. Ще ви бъде ли интересно да видите трилогията „Разбий ме” филмирана? (Филмовите права са закупени от 20th Century Fox.)
По принцип филмите на 20th Century Fox и Summit са ми любими, така че нямам търпение да видя и тази трилогия филмирана
182
23.04. Ще ви бъде ли интересно да видите трилогията „Разбий ме” филмирана? (Филмовите права са закупени от 20th Century Fox.) on Чет Апр 23, 2015 1:52 pm
pav_st

Новочетящ

И да направят, книгите ще са много по-добри. Много рядко филма да е толкова добър, колкото книгата.

183
Re: Предизвикателство с "Разнищи ме" от Тахере Мафи! on Чет Апр 23, 2015 2:34 pm
Aleksche

Сричащ

Дата: 23.04. Ще ви бъде ли интересно да видите трилогията „Разбий ме” филмирана? (Филмовите права са закупени от 20th Century Fox.)
Да, ще ми е интересно, въпреки че не съм голям привърженик на филми по книги.
Да, ще ми е интересно, въпреки че не съм голям привърженик на филми по книги.
184
Re: Предизвикателство с "Разнищи ме" от Тахере Мафи! on Чет Апр 23, 2015 4:10 pm
krissi4

Редовно четящ

Дата: 23.04. Ще ви бъде ли интересно да видите трилогията „Разбий ме” филмирана? (Филмовите права са закупени от 20th Century Fox.)
Тематиката е много интересна и смятам, че ще се получи много интересен филм.
Тематиката е много интересна и смятам, че ще се получи много интересен филм.
185
Re: Предизвикателство с "Разнищи ме" от Тахере Мафи! on Чет Апр 23, 2015 4:57 pm
sweet_baby1232

Сричащ

Да,ще бъде много яко и интересно да видиш и филмовия вариант.
Да,ще бъде много яко и интересно да видиш и филмовия вариант.
186
Re: Предизвикателство с "Разнищи ме" от Тахере Мафи! on Чет Апр 23, 2015 5:30 pm
midnight__sun

Новочетящ

Да, ще се радвам и бих отишла да го гледам.
Да, ще се радвам и бих отишла да го гледам.
187
Re: Предизвикателство с "Разнищи ме" от Тахере Мафи! on Чет Апр 23, 2015 7:40 pm
dalinda

Сричащ

Да, ще бъде страхотно! Обаче винаги, когато се опитат да направят филм по някоя книга, почти не им се получават нещата! Знам ли...или изпускат нещо важно, а акцентират върху нещо не толкова важно. Но въпреки това с радост ще изгледам филмите по трилогията! :)
Да, ще бъде страхотно! Обаче винаги, когато се опитат да направят филм по някоя книга, почти не им се получават нещата! Знам ли...или изпускат нещо важно, а акцентират върху нещо не толкова важно. Но въпреки това с радост ще изгледам филмите по трилогията! :)
188
Re: Предизвикателство с "Разнищи ме" от Тахере Мафи! on Чет Апр 23, 2015 8:07 pm
Bianka Bela
Редовно четящ

Да , ще ми бъде интересно .
Да , ще ми бъде интересно .
189
Re: Предизвикателство с "Разнищи ме" от Тахере Мафи! on Чет Апр 23, 2015 9:19 pm
Thэ Dark Girl

Сричащ

Не съм много сигурна. Повечето компании успяват да се провалят страхотно с направата на филми по книги. Затова и съм раздвоена. Въпреки това обаче, бих отишла да го гледам. Може пък да ми хареса.
Не съм много сигурна. Повечето компании успяват да се провалят страхотно с направата на филми по книги. Затова и съм раздвоена. Въпреки това обаче, бих отишла да го гледам. Може пък да ми хареса.
190
Re: Предизвикателство с "Разнищи ме" от Тахере Мафи! on Чет Апр 23, 2015 10:29 pm
sisitoo
Новочетящ

Да, много обичам след като прочета книгата да гледам и нейната екранизация. Така историята, като че ли оживява за втори път.
Да, много обичам след като прочета книгата да гледам и нейната екранизация. Така историята, като че ли оживява за втори път.
191
Re: Предизвикателство с "Разнищи ме" от Тахере Мафи! on Чет Апр 23, 2015 10:46 pm
nikityy333

Новочетящ

23.04. Ще ви бъде ли интересно да видите трилогията „Разбий ме” филмирана? (Филмовите права са закупени от 20th Century Fox.)
Да, разбира се. Въпреки, че по принцип съм взискателна към екранизирането на някоя книга, ми е много интересно да видя света оживял на големия екран.
Да, разбира се. Въпреки, че по принцип съм взискателна към екранизирането на някоя книга, ми е много интересно да видя света оживял на големия екран.
192
Re: Предизвикателство с "Разнищи ме" от Тахере Мафи! on Чет Апр 23, 2015 11:00 pm
kate_black
Новороден

ДА.Разбира се. Смятам, че поредицата е чудесна и ще е страхотен филм,който с удоволствие бих гледала.
ДА.Разбира се. Смятам, че поредицата е чудесна и ще е страхотен филм,който с удоволствие бих гледала.
193
Re: Предизвикателство с "Разнищи ме" от Тахере Мафи! on Чет Апр 23, 2015 11:40 pm
shadow of a dream .

Прохождащ

Оо да! Въпреки че ще ми е малко странно, като знам горе-голу какви неща могат да правят героите... ще ми е леко като фантастичната 4-ка, ама без 4-ката.
Оо да! Въпреки че ще ми е малко странно, като знам горе-голу какви неща могат да правят героите... ще ми е леко като фантастичната 4-ка, ама без 4-ката.
194
Re: Предизвикателство с "Разнищи ме" от Тахере Мафи! on Пет Апр 24, 2015 2:44 am
Lady_Delish

Сричащ

Дата: 24.04. Ако можехте да направите някаква промяна върху корицата, каква би била тя?
Аз кусури винаги мога да намеря, само да се загледам!
В случая леко ме дразни кривината на долния клепач и прекалената розовотия в заглавието.
Аз кусури винаги мога да намеря, само да се загледам!

195
Re: Предизвикателство с "Разнищи ме" от Тахере Мафи! on Пет Апр 24, 2015 7:24 am
mockingjay

Преводач

24.04 Ако можехте да направите някаква промяна върху корицата, каква би била тя?
Муза » Начало » Конкурси и състезания » Архив (предизвикателства за книги) » Предизвикателство с "Разнищи ме" от Тахере Мафи!
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|