Със смесени чувства съм. Еднакво харесвам и оригиналните, и българските корици.
Преводи
Творчество
Популярни тагове
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 9 потребители: 1 Регистриран, 0 Скрити и 8 Гости :: 2 Bots
kostilka
Най-много потребители онлайн: 468, на Сря Ное 10, 2010 8:49 pm
kostilka
Най-много потребители онлайн: 468, на Сря Ное 10, 2010 8:49 pm
Top posters
Top posting users this month
Keywords
Илумине Неизчезваща 3 5 разказ някаква-ключова-дума ферма-за-сънища vampire-empire ЗавръщанеНаОстроваНаИзгубените гласуване писателско-предизвикателство Прикачен егмонт-българия суеверие Дийдра БратствотоНаЧернияКинжал ilona-andrews 1 коментар-ревю читателско-предизвикателство 10 4 2 коментар-лично-творчество ревю читателски-клуб

Предизвикателство с "Да поемеш риска", "Да повярваш отново", "Да измамиш смъртта" от Лори Фостър!
31
Re: Предизвикателство с "Да поемеш риска", "Да повярваш отново", "Да измамиш смъртта" от Лори Фостър! on Чет Мар 26, 2015 9:59 am
invicta

Сричащ

Дата: 26.03. Оригиналните или българските корици ви харесват повече?
32
Re: Предизвикателство с "Да поемеш риска", "Да повярваш отново", "Да измамиш смъртта" от Лори Фостър! on Чет Мар 26, 2015 10:14 am
shadow of a dream .

Прохождащ

Определено българските!
Определено българските!
33
Re: Предизвикателство с "Да поемеш риска", "Да повярваш отново", "Да измамиш смъртта" от Лори Фостър! on Чет Мар 26, 2015 11:44 am
s0n4ett0
Новочетящ

И двата варианта са хубави. Но май предпочитам българската корица :)
И двата варианта са хубави. Но май предпочитам българската корица :)
34
Re: Предизвикателство с "Да поемеш риска", "Да повярваш отново", "Да измамиш смъртта" от Лори Фостър! on Чет Мар 26, 2015 12:09 pm
bibonka91

Новочетящ

Доста ми е трудно да избера и оригиналните са много хубави, но май българските ми харесват малко повече.
Доста ми е трудно да избера и оригиналните са много хубави, но май българските ми харесват малко повече.
35
Re: Предизвикателство с "Да поемеш риска", "Да повярваш отново", "Да измамиш смъртта" от Лори Фостър! on Чет Мар 26, 2015 1:23 pm
mockingjay

Преводач

26.03 Оригиналните или българските корици ви харесват повече?
Това се случва много рядко, но българските ми харесват повече
Това се случва много рядко, но българските ми харесват повече
36
Re: Предизвикателство с "Да поемеш риска", "Да повярваш отново", "Да измамиш смъртта" от Лори Фостър! on Чет Мар 26, 2015 2:47 pm
Bianka Bela
Редовно четящ

Българските корици ми харесват повече .
Българските корици ми харесват повече .
37
Re: Предизвикателство с "Да поемеш риска", "Да повярваш отново", "Да измамиш смъртта" от Лори Фостър! on Чет Мар 26, 2015 3:01 pm
Thэ Dark Girl

Сричащ

26.03 Оригиналните или българските корици ви харесват повече?
За мен българските корици са по - красиви.
За мен българските корици са по - красиви.
38
Re: Предизвикателство с "Да поемеш риска", "Да повярваш отново", "Да измамиш смъртта" от Лори Фостър! on Чет Мар 26, 2015 3:35 pm
g.nikolova._
Сричащ

българските.
българските.
39
Re: Предизвикателство с "Да поемеш риска", "Да повярваш отново", "Да измамиш смъртта" от Лори Фостър! on Чет Мар 26, 2015 3:59 pm
Evitta

Всекидневно четящ

Определено нашите корици ми харесват малко повече от оригиналните .Особено на "Да измамиш смъртта" корицата ми е най-хубава.
Определено нашите корици ми харесват малко повече от оригиналните .Особено на "Да измамиш смъртта" корицата ми е най-хубава.
40
Re: Предизвикателство с "Да поемеш риска", "Да повярваш отново", "Да измамиш смъртта" от Лори Фостър! on Чет Мар 26, 2015 5:25 pm
TrueBloodCheers

Новочетящ

Предпочитам българските корици.
Предпочитам българските корици.
41
Re: Предизвикателство с "Да поемеш риска", "Да повярваш отново", "Да измамиш смъртта" от Лори Фостър! on Чет Мар 26, 2015 5:32 pm
rosi_rosi

Сричащ

Българските. :)
Българските. :)
42
Re: Предизвикателство с "Да поемеш риска", "Да повярваш отново", "Да измамиш смъртта" от Лори Фостър! on Чет Мар 26, 2015 7:47 pm
penka1234

Новочетящ

И на мен ми харесват повече българските корици.
И на мен ми харесват повече българските корици.
43
Re: Предизвикателство с "Да поемеш риска", "Да повярваш отново", "Да измамиш смъртта" от Лори Фостър! on Чет Мар 26, 2015 8:08 pm
sweet_baby1232

Сричащ

Оригиналните са по яки!
Оригиналните са по яки!
44
Re: Предизвикателство с "Да поемеш риска", "Да повярваш отново", "Да измамиш смъртта" от Лори Фостър! on Чет Мар 26, 2015 8:18 pm
sweet_baby1232

Сричащ

https://www.facebook.com/lili.deqnova/posts/934011696621127?pnref=story
45
Re: Предизвикателство с "Да поемеш риска", "Да повярваш отново", "Да измамиш смъртта" от Лори Фостър! on Чет Мар 26, 2015 8:21 pm
dalinda

Сричащ

Идеите и на двата вида корици ми допада! Но някак си по-загадъчни и по-примамливи ми изглеждат българските корици, за това казвам, че българските ми харесват повече! :) :)
Идеите и на двата вида корици ми допада! Но някак си по-загадъчни и по-примамливи ми изглеждат българските корици, за това казвам, че българските ми харесват повече! :) :)
Муза » Начало » Конкурси и състезания » Архив (предизвикателства за книги) » Предизвикателство с "Да поемеш риска", "Да повярваш отново", "Да измамиш смъртта" от Лори Фостър!
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|