Защото Ейвъри е красавица . Когато човек не може да има нещо или някого , още по - силно го желае .
Преводи
Творчество
Популярни тагове
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 7 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 7 Гости
Нула
Най-много потребители онлайн: 468, на Сря Ное 10, 2010 8:49 pm
Нула
Най-много потребители онлайн: 468, на Сря Ное 10, 2010 8:49 pm
Top posters
Top posting users this month
Keywords
ревю коментар-лично-творчество 1 Прикачен читателско-предизвикателство vampire-empire Дийдра раждането-на-вещицата ферма-за-сънища Илумине писателско-предизвикателство някаква-ключова-дума суеверие творчество гласуване читателски-клуб ЗавръщанеНаОстроваНаИзгубените ilona-andrews БратствотоНаЧернияКинжал Неизчезваща разказ егмонт-българия 10 коментар-ревю 3 2

Предизвикателство с "Да поемеш риска", "Да повярваш отново", "Да измамиш смъртта" от Лори Фостър!
196
Re: Предизвикателство с "Да поемеш риска", "Да повярваш отново", "Да измамиш смъртта" от Лори Фостър! on Сря Апр 01, 2015 3:34 pm
Bianka Bela
Редовно четящ

Дата: 01.04. Защо Рауди е привлечен толкова много от Ейвъри?
Защото Ейвъри е красавица . Когато човек не може да има нещо или някого , още по - силно го желае .
197
Re: Предизвикателство с "Да поемеш риска", "Да повярваш отново", "Да измамиш смъртта" от Лори Фостър! on Сря Апр 01, 2015 3:56 pm
Aleksche

Сричащ

Може би защото е различна, не е като другите жени с които е свикнал. Но това все пак е предположение, ще разбера защо след като прочета тяхната история.
Може би защото е различна, не е като другите жени с които е свикнал. Но това все пак е предположение, ще разбера защо след като прочета тяхната история.
198
Re: Предизвикателство с "Да поемеш риска", "Да повярваш отново", "Да измамиш смъртта" от Лори Фостър! on Сря Апр 01, 2015 6:03 pm
TrueBloodCheers

Новочетящ

Може би просто са сродни души или пък любов от пръв поглед.
Може би просто са сродни души или пък любов от пръв поглед.
199
Re: Предизвикателство с "Да поемеш риска", "Да повярваш отново", "Да измамиш смъртта" от Лори Фостър! on Сря Апр 01, 2015 6:14 pm
rosi_rosi

Сричащ

Не съм сигурна, но може би е привлечен толкова, защото вижда в нея нещо, което липсва у другите.
Не съм сигурна, но може би е привлечен толкова, защото вижда в нея нещо, което липсва у другите.
200
Re: Предизвикателство с "Да поемеш риска", "Да повярваш отново", "Да измамиш смъртта" от Лори Фостър! on Сря Апр 01, 2015 6:53 pm
Raven

Vishous Shellan

Предизвикателството приключва на 03.04.2015 г. в 12 часа на обяд. Налага ми се да пътувам и заради това ще приключа и тази игра заедно с другите две.
201
Re: Предизвикателство с "Да поемеш риска", "Да повярваш отново", "Да измамиш смъртта" от Лори Фостър! on Сря Апр 01, 2015 7:43 pm
sbbcreviews
Сричащ

Предполагам е привлечен към нея защото тя е до някаква степен недостъпна.
Предполагам е привлечен към нея защото тя е до някаква степен недостъпна.
202
Re: Предизвикателство с "Да поемеш риска", "Да повярваш отново", "Да измамиш смъртта" от Лори Фостър! on Сря Апр 01, 2015 8:41 pm
dalinda

Сричащ

Не знам какво да отговоря понеже не съм чела книгите, за жалост! ♥ :)
Не знам какво да отговоря понеже не съм чела книгите, за жалост! ♥ :)
203
Re: Предизвикателство с "Да поемеш риска", "Да повярваш отново", "Да измамиш смъртта" от Лори Фостър! on Сря Апр 01, 2015 8:43 pm
g.nikolova._
Сричащ

Не съм чела книгите.
Не съм чела книгите.
204
Re: Предизвикателство с "Да поемеш риска", "Да повярваш отново", "Да измамиш смъртта" от Лори Фостър! on Сря Апр 01, 2015 9:16 pm
desi_98
Новороден

Може би защото просто й е хвърлил око и трябва да я има
Може би защото просто й е хвърлил око и трябва да я има
205
Re: Предизвикателство с "Да поемеш риска", "Да повярваш отново", "Да измамиш смъртта" от Лори Фостър! on Сря Апр 01, 2015 9:28 pm
Lady Infernaliia

Прохождащ

01.04. Защо Рауди е привлечен толкова много от Ейвъри?
Защото не е свикнал да му се отказва, а тя доста се дърпа. Автоматично това я прави още по-желана от него. Поне според антонацията, оставам с такова впечатление.
Защото не е свикнал да му се отказва, а тя доста се дърпа. Автоматично това я прави още по-желана от него. Поне според антонацията, оставам с такова впечатление.
206
Re: Предизвикателство с "Да поемеш риска", "Да повярваш отново", "Да измамиш смъртта" от Лори Фостър! on Сря Апр 01, 2015 10:53 pm
sisitoo
Новочетящ

01.04. Защо Рауди е привлечен толкова много от Ейвъри?
Мисля, че човек винаги иска това което не може да има.
Мисля, че човек винаги иска това което не може да има.
207
Re: Предизвикателство с "Да поемеш риска", "Да повярваш отново", "Да измамиш смъртта" от Лори Фостър! on Сря Апр 01, 2015 11:56 pm
shadow of a dream .

Прохождащ

Предполагам поради същата причина поради която мъжете по принцип си падат по нас жените - никаква идея.
Предполагам поради същата причина поради която мъжете по принцип си падат по нас жените - никаква идея.

208
Re: Предизвикателство с "Да поемеш риска", "Да повярваш отново", "Да измамиш смъртта" от Лори Фостър! on Чет Апр 02, 2015 12:27 am
Alex17

Преводач

02.04. Ейвъри ще успее ли да се отпусне достатъчно, за да даде шанс на Рауди?
Предполагам, че да. Все пак трябва да има хепи енд
Предполагам, че да. Все пак трябва да има хепи енд
209
Re: Предизвикателство с "Да поемеш риска", "Да повярваш отново", "Да измамиш смъртта" от Лори Фостър! on Чет Апр 02, 2015 12:45 am
mockingjay

Преводач

Предполагам, че да.
Предполагам, че да.
210
Re: Предизвикателство с "Да поемеш риска", "Да повярваш отново", "Да измамиш смъртта" от Лори Фостър! on Чет Апр 02, 2015 9:09 am
megan5
Новочетящ

Със сигурност.
Със сигурност.
Муза » Начало » Конкурси и състезания » Архив (предизвикателства за книги) » Предизвикателство с "Да поемеш риска", "Да повярваш отново", "Да измамиш смъртта" от Лори Фостър!
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|