Да,изглежда ще са доста интересни.
Преводи
Творчество
Популярни тагове
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 9 потребители: 1 Регистриран, 0 Скрити и 8 Гости :: 1 Bot
iv_an
Най-много потребители онлайн: 468, на Сря Ное 10, 2010 8:49 pm
iv_an
Най-много потребители онлайн: 468, на Сря Ное 10, 2010 8:49 pm
Top posters
Keywords
2 3 5 писателско-предизвикателство ферма-за-сънища БратствотоНаЧернияКинжал коментар-ревю читателски-клуб 4 ilona-andrews ревю Прикачен суеверие коментар-лично-творчество ЗавръщанеНаОстроваНаИзгубените Неизчезваща гласуване някаква-ключова-дума разказ егмонт-българия Дийдра читателско-предизвикателство vampire-empire Илумине 10 1

Предизвикателство с "Огнената наследница" от Сара Дж. Маас!
151
Re: Предизвикателство с "Огнената наследница" от Сара Дж. Маас! on Съб Фев 21, 2015 9:58 am
Evitta

Всекидневно четящ

Дата: 21.02. Бихте ли искали да се издадат на български и книгите от A Court of Thorns and Roses на Сара Дж. Маас?
152
Re: Предизвикателство с "Огнената наследница" от Сара Дж. Маас! on Съб Фев 21, 2015 11:09 am
tedy16

Сричащ

Дата: 21.02. Бихте ли искали да се издадат на български и книгите от A Court of Thorns and Roses на Сара Дж. Маас?
Да.
Да.
153
Re: Предизвикателство с "Огнената наследница" от Сара Дж. Маас! on Съб Фев 21, 2015 11:20 am
Cassey
Редовно четящ

Много бих се радвала да ги видя на български език.Дата: 21.02. Бихте ли искали да се издадат на български и книгите от A Court of Thorns and Roses на Сара Дж. Маас? написа:
154
Re: Предизвикателство с "Огнената наследница" от Сара Дж. Маас! on Съб Фев 21, 2015 11:29 am
malkata20
Новочетящ

Дата: 21.02. Бихте ли искали да се издадат на български и книгите от A Court of Thorns and Roses на Сара Дж. Маас? написа: Да явно ще са интересни!
155
Re: Предизвикателство с "Огнената наследница" от Сара Дж. Маас! on Съб Фев 21, 2015 1:31 pm
silvara
Сричащ

Да, звучат интересно.
Да, звучат интересно.
156
Re: Предизвикателство с "Огнената наследница" от Сара Дж. Маас! on Съб Фев 21, 2015 1:41 pm
Daniela_Ilieva

Сричащ

Ами да, защо не? Важното е да се издава все повече и интересни книги на български.
Ами да, защо не? Важното е да се издава все повече и интересни книги на български.
157
Re: Предизвикателство с "Огнената наследница" от Сара Дж. Маас! on Съб Фев 21, 2015 2:29 pm
kate_black
Новороден

Смятам,че писателката е много талантлива,освен това книгите изглеждат интересни, така че бих се радвала да ги издадат на български.
Смятам,че писателката е много талантлива,освен това книгите изглеждат интересни, така че бих се радвала да ги издадат на български.
158
Re: Предизвикателство с "Огнената наследница" от Сара Дж. Маас! on Съб Фев 21, 2015 2:32 pm
Rosali

Новороден

Стига да са интересни, да.Дата: 21.02. Бихте ли искали да се издадат на български и книгите от A Court of Thorns and Roses на Сара Дж. Маас? написа:
159
Re: Предизвикателство с "Огнената наследница" от Сара Дж. Маас! on Съб Фев 21, 2015 3:14 pm
rosi_rosi

Сричащ

Да, страшно много! Надявам се Егмонт да го направят. :)
Да, страшно много! Надявам се Егмонт да го направят. :)
160
Re: Предизвикателство с "Огнената наследница" от Сара Дж. Маас! on Съб Фев 21, 2015 5:19 pm
mockingjay

Преводач

21.02. Бихте ли искали да се издадат на български и книгите от A Court of Thorns and Roses на Сара Дж. Маас?
Да, защо не. Всяка издадена книга си е + за читателите
Да, защо не. Всяка издадена книга си е + за читателите
161
Re: Предизвикателство с "Огнената наследница" от Сара Дж. Маас! on Съб Фев 21, 2015 6:48 pm
perla333
Новочетящ

- И аз не знам. Звучи интересно, но пък нямам много време за четене…Всъщност – да, искам. Може пък другите да имат
А и аз все ще намеря време за още една книжка :)
- И аз не знам. Звучи интересно, но пък нямам много време за четене…Всъщност – да, искам. Може пък другите да имат

162
Re: Предизвикателство с "Огнената наследница" от Сара Дж. Маас! on Съб Фев 21, 2015 7:02 pm
krissi4

Редовно четящ

Да, харесва ми как пише тази авторка и с удоволствие бих прочела още книги от нея.163
Re: Предизвикателство с "Огнената наследница" от Сара Дж. Маас! on Съб Фев 21, 2015 8:18 pm
sani4ka_vd
Новочетящ

Дата: 21.02. Бихте ли искали да се издадат на български и книгите от A Court of Thorns and Roses на Сара Дж. Маас? Да, разбира се ще ми е интересно.
164
Re: Предизвикателство с "Огнената наследница" от Сара Дж. Маас! on Съб Фев 21, 2015 9:54 pm
sisitoo
Новочетящ

Не съм запозната с тази книга и затова не мога да определя.
Не съм запозната с тази книга и затова не мога да определя.
165
Re: Предизвикателство с "Огнената наследница" от Сара Дж. Маас! on Нед Фев 22, 2015 12:06 am
mockingjay

Преводач

22.02. Ако не спечелите ще си купите ли книгата?
Ами, не знам. Предполагам
Ами, не знам. Предполагам
Муза » Начало » Конкурси и състезания » Архив (предизвикателства за книги) » Предизвикателство с "Огнената наследница" от Сара Дж. Маас!
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|