Първо, разбира се, ще изпищя и ще започна да подскачам, защото това ще бъде първия път, в който печеля книга.
Преводи
Творчество
Популярни тагове
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 12 потребители: 4 Регистрирани, 0 Скрити и 8 Гости :: 1 Bot
aila_1, desi_ND, iv_an, snejana1978
Най-много потребители онлайн: 468, на Сря Ное 10, 2010 8:49 pm
aila_1, desi_ND, iv_an, snejana1978
Най-много потребители онлайн: 468, на Сря Ное 10, 2010 8:49 pm
Top posters
Keywords
ЗавръщанеНаОстроваНаИзгубените читателски-клуб Илумине vampire-empire 2 разказ БратствотоНаЧернияКинжал гласуване 1 раждането-на-вещицата коментар-лично-творчество творчество суеверие Прикачен ревю егмонт-българия Дийдра ферма-за-сънища коментар-ревю 10 някаква-ключова-дума 3 Неизчезваща писателско-предизвикателство читателско-предизвикателство ilona-andrews

Предизвикателство с "Делириум" от Лорън Оливър!
Иди на страница : 1 ... 9 ... 14, 15, 16
211
Re: Предизвикателство с "Делириум" от Лорън Оливър! on Пет Яну 16, 2015 2:29 pm
anime_lovers
Новороден

Дата: 16.01. Какво ще бъде първото нещо, което ще кажете, ако вашето потребителско име бъде изтеглено в предизвикателството за „Делириум“?
Първо, разбира се, ще изпищя и ще започна да подскачам, защото това ще бъде първия път, в който печеля книга.
212
Re: Предизвикателство с "Делириум" от Лорън Оливър! on Пет Яну 16, 2015 2:59 pm
Мис Претенция

Редовно четящ

Дата: 16.01. Какво ще бъде първото нещо, което ще кажете, ако вашето потребителско име бъде изтеглено в предизвикателството за „Делириум“?
Няма да повярвам. Първата ми реакция ще е да проверя три пъти дали съм прочела правилно и после ще изпищя толкова силно, все едно съм спечелила 1 милион лева, защото една книга е много по ценна от каквито и да е пари за мен.
Няма да повярвам. Първата ми реакция ще е да проверя три пъти дали съм прочела правилно и после ще изпищя толкова силно, все едно съм спечелила 1 милион лева, защото една книга е много по ценна от каквито и да е пари за мен.
213
Re: Предизвикателство с "Делириум" от Лорън Оливър! on Пет Яну 16, 2015 5:07 pm
Izida

Новочетящ

Фуцк, йеа
Фуцк, йеа

214
Re: Предизвикателство с "Делириум" от Лорън Оливър! on Пет Яну 16, 2015 7:19 pm
sani4ka_vd
Новочетящ

Ще проверя дали съм прочела правилно и ще изкрещя от радост.
Ще проверя дали съм прочела правилно и ще изкрещя от радост.
215
Re: Предизвикателство с "Делириум" от Лорън Оливър! on Пет Яну 16, 2015 7:34 pm
penka1234

Новочетящ

Когато печеля книга винаги съм много щастлива.
Когато печеля книга винаги съм много щастлива.
216
Re: Предизвикателство с "Делириум" от Лорън Оливър! on Пет Яну 16, 2015 7:45 pm
lusi_2799
Прохождащ

Ще се радвам много.
Ще се радвам много.
217
Re: Предизвикателство с "Делириум" от Лорън Оливър! on Пет Яну 16, 2015 8:15 pm
sisitoo
Новочетящ

Даааааа!
Даааааа!
218
Re: Предизвикателство с "Делириум" от Лорън Оливър! on Пет Яну 16, 2015 8:46 pm
Bubole4eKle4e

Новочетящ

Какъв късмет, рядко се падам на лотариен принцип.
Какъв късмет, рядко се падам на лотариен принцип.
219
Re: Предизвикателство с "Делириум" от Лорън Оливър! on Пет Яну 16, 2015 10:08 pm
krasy

Четец-маниак

Уау! :-)
Уау! :-)
220
Re: Предизвикателство с "Делириум" от Лорън Оливър! on Съб Яну 17, 2015 12:16 am
Alex17

Преводач

17.01. Ще си купите ли книгата, ако не успеете да спечелите?
Да
Да
221
Re: Предизвикателство с "Делириум" от Лорън Оливър! on Съб Яну 17, 2015 12:24 am
mockingjay

Преводач

Да, много я искам поредицата
Да, много я искам поредицата
222
Re: Предизвикателство с "Делириум" от Лорън Оливър! on Съб Яну 17, 2015 1:34 am
nikityy333

Новочетящ

Задължително.
Задължително.
223
Re: Предизвикателство с "Делириум" от Лорън Оливър! on Съб Яну 17, 2015 9:09 am
krissi4

Редовно четящ

Определено ще си ги купя224
Re: Предизвикателство с "Делириум" от Лорън Оливър! on Съб Яну 17, 2015 9:14 am
Alice_Raven

Редовно четящ

Дата: 17.01. Ще си купите ли книгата, ако не успеете да спечелите?
Да, но да си кажа чесно имам толкова запланувани книги преди тази, че не знам кога ще стигна до "Делириум". Но несъмнено историята е добра и трябва да я погледна все някога.
Да, но да си кажа чесно имам толкова запланувани книги преди тази, че не знам кога ще стигна до "Делириум". Но несъмнено историята е добра и трябва да я погледна все някога.
225
Re: Предизвикателство с "Делириум" от Лорън Оливър! on Съб Яну 17, 2015 9:43 am
penka1234

Новочетящ

Дата: 17.01. Ще си купите ли книгата, ако не успеете да спечелите?
Да стига да имам тази възможност.
Да стига да имам тази възможност.
Иди на страница : 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Муза » Начало » Конкурси и състезания » Архив (предизвикателства за книги) » Предизвикателство с "Делириум" от Лорън Оливър!
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|