Най-вероятно да
Преводи
Творчество
Популярни тагове
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 9 потребители: 2 Регистрирани, 0 Скрити и 7 Гости :: 2 Bots
kostilka, svetletost
Най-много потребители онлайн: 468, на Сря Ное 10, 2010 8:49 pm
kostilka, svetletost
Най-много потребители онлайн: 468, на Сря Ное 10, 2010 8:49 pm
Top posters
Top posting users this month
Keywords
гласуване БратствотоНаЧернияКинжал Дийдра творчество ревю 3 читателско-предизвикателство ЗавръщанеНаОстроваНаИзгубените ilona-andrews егмонт-българия читателски-клуб 10 vampire-empire Неизчезваща Илумине 1 коментар-ревю 2 раждането-на-вещицата ферма-за-сънища коментар-лично-творчество разказ Прикачен писателско-предизвикателство суеверие някаква-ключова-дума

181
Re: Предизвикателство с "Делириум" от Лорън Оливър! on Чет Яну 15, 2015 9:51 am
KaPaMeJI
Прохождащ

Дата: 15.01. Ще прочетете ли останалите книги от трилогията „Делириум“, ако имате тази възможност?
Най-вероятно да
Най-вероятно да
182
Re: Предизвикателство с "Делириум" от Лорън Оливър! on Чет Яну 15, 2015 10:11 am
ultraviolet

Новочетящ

Дата: 15.01. Ще прочетете ли останалите книги от трилогията „Делириум“, ако имате тази възможност?
Имам втората от поредицата, така че ще я прочета.
Имам втората от поредицата, така че ще я прочета.
183
Re: Предизвикателство с "Делириум" от Лорън Оливър! on Чет Яну 15, 2015 11:07 am
Evitta

Всекидневно четящ

Дам,ще им дойде и на тях реда.
Дам,ще им дойде и на тях реда.
184
Re: Предизвикателство с "Делириум" от Лорън Оливър! on Чет Яну 15, 2015 11:49 am
Aleksche

Сричащ

Разбира се
Разбира се
185
Re: Предизвикателство с "Делириум" от Лорън Оливър! on Чет Яну 15, 2015 2:52 pm
sani4ka_vd
Новочетящ

Да, със сигурност.
Да, със сигурност.
186
Re: Предизвикателство с "Делириум" от Лорън Оливър! on Чет Яну 15, 2015 3:16 pm
Izida

Новочетящ

Разбира се.
линк за споделянето на конкурса, сори, че забравих по-рано (нп ако сега не може :))
https://www.facebook.com/blagovesta.kostadinova.7/posts/901829629828878
Разбира се.
линк за споделянето на конкурса, сори, че забравих по-рано (нп ако сега не може :))
https://www.facebook.com/blagovesta.kostadinova.7/posts/901829629828878
187
Re: Предизвикателство с "Делириум" от Лорън Оливър! on Чет Яну 15, 2015 4:19 pm
krasy

Четец-маниак

Да, смятам да ги прочета.
Да, смятам да ги прочета.
188
Re: Предизвикателство с "Делириум" от Лорън Оливър! on Чет Яну 15, 2015 4:51 pm
Alex17

Преводач

15.01. Ще прочетете ли останалите книги от трилогията „Делириум“, ако имате тази възможност?
Да
Да
189
Re: Предизвикателство с "Делириум" от Лорън Оливър! on Чет Яну 15, 2015 6:44 pm
nikityy333

Новочетящ

Със сигурност ще ги прочета, особено след като прочетох, че първата книга свършвала доста интересно.
Със сигурност ще ги прочета, особено след като прочетох, че първата книга свършвала доста интересно.
190
Re: Предизвикателство с "Делириум" от Лорън Оливър! on Чет Яну 15, 2015 7:18 pm
Мис Претенция

Редовно четящ

Със сигурност особено като се има предвид, че книгите, които имам, ги изчетох, а и ми писна от вампири и вещици, и искам нещо ново за освежаване.
Със сигурност особено като се има предвид, че книгите, които имам, ги изчетох, а и ми писна от вампири и вещици, и искам нещо ново за освежаване.
191
Re: Предизвикателство с "Делириум" от Лорън Оливър! on Чет Яну 15, 2015 8:05 pm
lusi_2799
Прохождащ

Да.Стига да имам възможност задължително ще ги прочета
Да.Стига да имам възможност задължително ще ги прочета
192
Re: Предизвикателство с "Делириум" от Лорън Оливър! on Чет Яну 15, 2015 8:16 pm
sisitoo
Новочетящ

Да ще ги прочета
Да ще ги прочета
193
Re: Предизвикателство с "Делириум" от Лорън Оливър! on Чет Яну 15, 2015 8:16 pm
penka1234

Новочетящ

Да
Да
194
Re: Предизвикателство с "Делириум" от Лорън Оливър! on Чет Яну 15, 2015 8:19 pm
Luxuria

Глобален Модератор

Да, дори вече съм ги чела
Да, дори вече съм ги чела
195
Re: Предизвикателство с "Делириум" от Лорън Оливър! on Чет Яну 15, 2015 9:52 pm
stasi

Сричащ

Непременно ще ги прочета. Запали ми се интереса мигновенно още докато четях резюметата, а след като гледах и трейлър на филма нямам търпение да видя как ще се развие историята на Лена и с кого ще остане в края на трилогията.
Непременно ще ги прочета. Запали ми се интереса мигновенно още докато четях резюметата, а след като гледах и трейлър на филма нямам търпение да видя как ще се развие историята на Лена и с кого ще остане в края на трилогията.
Муза » Начало » Конкурси и състезания » Архив (предизвикателства за книги) » Предизвикателство с "Делириум" от Лорън Оливър!
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|