Не, няма да мога, защото времете ми за четене е доста ограничено.
Преводи
Творчество
Популярни тагове
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 9 потребители: 1 Регистриран, 0 Скрити и 8 Гости :: 1 Bot
kostilka
Най-много потребители онлайн: 468, на Сря Ное 10, 2010 8:49 pm
kostilka
Най-много потребители онлайн: 468, на Сря Ное 10, 2010 8:49 pm
Top posters
Top posting users this month
Keywords
ЗавръщанеНаОстроваНаИзгубените ревю 4 разказ БратствотоНаЧернияКинжал егмонт-българия 3 Илумине гласуване Неизчезваща ilona-andrews 5 писателско-предизвикателство 10 коментар-ревю суеверие читателски-клуб ферма-за-сънища 1 читателско-предизвикателство коментар-лично-творчество vampire-empire Прикачен някаква-ключова-дума 2 Дийдра

Предизвикателство с "Основа" и "Отпор" от Дж. Л. Арментраут!
Иди на страница : 1 ... 14 ... 23, 24, 25
361
Re: Предизвикателство с "Основа" и "Отпор" от Дж. Л. Арментраут! on Нед Ное 23, 2014 11:37 am
Daniela_Ilieva

Сричащ

23.11. Ще си направите ли маратон, след като съберете цялата поредица „Лукс“?
362
Re: Предизвикателство с "Основа" и "Отпор" от Дж. Л. Арментраут! on Нед Ное 23, 2014 11:41 am
perla333
Новочетящ

23.11. Ще си направите ли маратон, след като съберете цялата поредица „Лукс“?
- О да. Прочетох първата още като излезе, но като видях, че са 5 реших да ги изчакам всичките. Сега от 1 до 3 ме чакат на рафта, а 4 и 5 в магазина :) Като ми се освободи малко време, мисля да ги прочета. Отделно, че имам и задължителни книги, и за превод книги, и други книги, които търпеливо си чакат реда
- О да. Прочетох първата още като излезе, но като видях, че са 5 реших да ги изчакам всичките. Сега от 1 до 3 ме чакат на рафта, а 4 и 5 в магазина :) Като ми се освободи малко време, мисля да ги прочета. Отделно, че имам и задължителни книги, и за превод книги, и други книги, които търпеливо си чакат реда

363
Re: Предизвикателство с "Основа" и "Отпор" от Дж. Л. Арментраут! on Нед Ное 23, 2014 12:01 pm
Raven

Vishous Shellan

Заключвам темата. По-късно ще публикувам клипчето с тегленето и темата.
Иди на страница : 1 ... 14 ... 23, 24, 25
Муза » Начало » Конкурси и състезания » Архив (предизвикателства за книги) » Предизвикателство с "Основа" и "Отпор" от Дж. Л. Арментраут!
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|