В последно време заради предизвикателствата. Не ме е грижа особено дали ще спечеля, но е интересно и вълнуващо. Хубаво е, спомням си за времето, в което имаше и повече активни форуми, повече се пишеше за книги и се търсеха поредици.
kostilka
Най-много потребители онлайн: 468, на Сря Ное 10, 2010 8:49 pm
гласуване 3 vampire-empire коментар-ревю Дийдра творчество 10 ферма-за-сънища 1 Илумине читателски-клуб разказ някаква-ключова-дума суеверие раждането-на-вещицата читателско-предизвикателство Неизчезваща 2 писателско-предизвикателство ЗавръщанеНаОстроваНаИзгубените БратствотоНаЧернияКинжал коментар-лично-творчество ревю ilona-andrews Прикачен егмонт-българия

Предизвикателство със "Стъкленият трон" и "Среднощна корона" от Сара Дж. Маас!
76
Re: Предизвикателство със "Стъкленият трон" и "Среднощна корона" от Сара Дж. Маас! on Пет Окт 24, 2014 4:51 pm
neko

Сричащ

В последно време заради предизвикателствата. Не ме е грижа особено дали ще спечеля, но е интересно и вълнуващо. Хубаво е, спомням си за времето, в което имаше и повече активни форуми, повече се пишеше за книги и се търсеха поредици.
77
Re: Предизвикателство със "Стъкленият трон" и "Среднощна корона" от Сара Дж. Маас! on Пет Окт 24, 2014 5:41 pm
Мис Претенция

Редовно четящ

Признавам, че се регистрирах във форума заради предизвикателствата. Но постепенно аз открих и други интересни неща.
78
Re: Предизвикателство със "Стъкленият трон" и "Среднощна корона" от Сара Дж. Маас! on Пет Окт 24, 2014 5:46 pm
sineoka1983

Сричащ

Най вече заради фен преводите и конкурсите .
79
Re: Предизвикателство със "Стъкленият трон" и "Среднощна корона" от Сара Дж. Маас! on Пет Окт 24, 2014 6:05 pm
sisitoo
Новочетящ

Главно заради фен преводи и някои конкурси.
80
Re: Предизвикателство със "Стъкленият трон" и "Среднощна корона" от Сара Дж. Маас! on Пет Окт 24, 2014 7:00 pm
TrueBloodCheers

Новочетящ

От форума получавам информация за новите книги, за мнения от читатели. Също така споделям моите "книжни" интереси.
81
Re: Предизвикателство със "Стъкленият трон" и "Среднощна корона" от Сара Дж. Маас! on Пет Окт 24, 2014 7:16 pm
Iskra16

Новороден

Честно казано конкурсите за книги ме привличат най-много, но също така форумът ми предоставя условия за комуникация с фенове на някои поредици, информация за нови книги и ревюта :)
82
Re: Предизвикателство със "Стъкленият трон" и "Среднощна корона" от Сара Дж. Маас! on Пет Окт 24, 2014 7:39 pm
Izida

Новочетящ

Принципно по-скоро чета, отколкото пиша из форуми (вкл. и из Муза). И предимно пиша в раздел игри, за да разпускам. Като цяло, още преди 5-6 години, когато започнах да се ровя из форуми най-вече заради конкурсите, но в последствие ми стана приятно да чета и различни мнения и още веднъж да повторя - да разпускам с игрите

83
Re: Предизвикателство със "Стъкленият трон" и "Среднощна корона" от Сара Дж. Маас! on Пет Окт 24, 2014 9:06 pm
penka1234

Новочетящ

По принцип заради фен преводите и конкурсите,но понякога обичам и да разглеждам какво ново има във форума.Харесва ми да изказвам мнение за някоя книга или по друг въпрос.Обичам да влизам тук,защото във форума има интересни за мен неща.
84
Re: Предизвикателство със "Стъкленият трон" и "Среднощна корона" от Сара Дж. Маас! on Пет Окт 24, 2014 9:25 pm
krasy

Четец-маниак

Много ми е приятно да посещавам Форума. За жалост напоследък времето ми е ограничено и сега влизам само в 2-3 теми. Но зимния период смятам, че ще мога да съм пак по-активна.
85
Re: Предизвикателство със "Стъкленият трон" и "Среднощна корона" от Сара Дж. Маас! on Пет Окт 24, 2014 10:43 pm
malkata20
Новочетящ

86
Re: Предизвикателство със "Стъкленият трон" и "Среднощна корона" от Сара Дж. Маас! on Пет Окт 24, 2014 11:13 pm
[Broken]
![[Broken]](https://imgfast.net/users/1314/21/21/53/avatars/568-40.png)
Сричащ

И за конкурсите, и за фен преводите, и за новостите край издателствата, които ме вълнуват.
87
Re: Предизвикателство със "Стъкленият трон" и "Среднощна корона" от Сара Дж. Маас! on Пет Окт 24, 2014 11:57 pm
perla333
Новочетящ

- Напоследък рядко влизам във форуми. Преди години бях по-активна, но вече нямам толкова свободно време. По принцип преди влизах главно заради информацията за книги и фен преводите, но последните няколко години фен преводите замряха, а българските изателства сякаш намалиха издаването на интересни книги.
88
Re: Предизвикателство със "Стъкленият трон" и "Среднощна корона" от Сара Дж. Маас! on Съб Окт 25, 2014 1:13 am
mockingjay

Преводач

Хмм, как ми е убягнала тази рубрика ? Веднага отивам да я погледна, защото това ми е един вид конкуренция на блога

Та, след около половин час смях се завръщам да кажа, че просто по-яки видеа от това няма, честно. На ревютата на "Лукс" много се смях. Уби ме с тази реплика "Читател да чете за друг читател. Това е просто, адски яко!".

Последната промяна е направена от mockingjay на Съб Окт 25, 2014 1:55 am; мнението е било променяно общо 1 път (Reason for editing : Просто трябваше да изкажа очарованието си)
89
Re: Предизвикателство със "Стъкленият трон" и "Среднощна корона" от Сара Дж. Маас! on Съб Окт 25, 2014 2:05 am
Evitta

Всекидневно четящ

Рубриката е чудесна и много ми допадна

90
Re: Предизвикателство със "Стъкленият трон" и "Среднощна корона" от Сара Дж. Маас! on Съб Окт 25, 2014 5:03 am
neko

Сричащ

Гледах едно клипче, това за "Опал" и ми допадна, вероятно ще хвърлям око и на следващите ти клипчета вбъдеще. Хубаво е, че си измислила начин да популяризираш книгите, които харесваш, по подобен начин, така биха стигнали до по-широка публика.
Муза » Начало » Конкурси и състезания » Архив (предизвикателства за книги) » Предизвикателство със "Стъкленият трон" и "Среднощна корона" от Сара Дж. Маас!
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|