Не съм поръчвала от сайта им. Всъщтност много рядко поръчвам книги от който и да било сайт, защото предпочитам да купувам книгите си от книжарница.
Преводи
Творчество
Популярни тагове
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 9 потребители: 1 Регистриран, 0 Скрити и 8 Гости :: 2 Bots
iv_an
Най-много потребители онлайн: 468, на Сря Ное 10, 2010 8:49 pm
iv_an
Най-много потребители онлайн: 468, на Сря Ное 10, 2010 8:49 pm
Top posters
Top posting users this month
Keywords
читателско-предизвикателство vampire-empire БратствотоНаЧернияКинжал Неизчезваща ilona-andrews разказ Илумине ревю писателско-предизвикателство читателски-клуб коментар-лично-творчество ферма-за-сънища Дийдра гласуване суеверие егмонт-българия коментар-ревю ЗавръщанеНаОстроваНаИзгубените 1 3 някаква-ключова-дума творчество раждането-на-вещицата 10 Прикачен 2

Предизвикателство с трилогията "Създадена от дим и кост" от Лейни Тейлър!
61
Re: Предизвикателство с трилогията "Създадена от дим и кост" от Лейни Тейлър! on Вто Окт 07, 2014 6:22 pm
mi666i

Новочетящ

Дата: 07.10. Поръчвате ли си книги от сайта на издателство „Егмонт“?
Не съм поръчвала от сайта им. Всъщтност много рядко поръчвам книги от който и да било сайт, защото предпочитам да купувам книгите си от книжарница.
62
Re: Предизвикателство с трилогията "Създадена от дим и кост" от Лейни Тейлър! on Вто Окт 07, 2014 6:27 pm
Lady_Delish

Сричащ

Не, не ми се е случвало да поръчам от техния сайт. Броени пъти съм поръчвала книги от интернет и само защото ги е нямало по книжарниците. Онлайн пазаруването на книги не може да се сравни с ровенето в книгите по книжарниците
Не, не ми се е случвало да поръчам от техния сайт. Броени пъти съм поръчвала книги от интернет и само защото ги е нямало по книжарниците. Онлайн пазаруването на книги не може да се сравни с ровенето в книгите по книжарниците

63
Re: Предизвикателство с трилогията "Създадена от дим и кост" от Лейни Тейлър! on Вто Окт 07, 2014 7:20 pm
penka1234

Новочетящ

07.10. Поръчвате ли си книги от сайта на издателство „Егмонт“?
Точно от техния сайт не съм поръчвала,но книги от това издателство както и от други си поръчвам онлайн много често.
Точно от техния сайт не съм поръчвала,но книги от това издателство както и от други си поръчвам онлайн много често.
64
Re: Предизвикателство с трилогията "Създадена от дим и кост" от Лейни Тейлър! on Вто Окт 07, 2014 7:38 pm
sisitoo
Новочетящ

Не, досега не съм поръчвала от техния сайт.
Не, досега не съм поръчвала от техния сайт.
65
Re: Предизвикателство с трилогията "Създадена от дим и кост" от Лейни Тейлър! on Вто Окт 07, 2014 9:07 pm
Bubole4eKle4e

Новочетящ

Не си спомням някога да съм си поръчвала. По-скоро не. Но имат примамливи предложения с пакетите поредици.
Не си спомням някога да съм си поръчвала. По-скоро не. Но имат примамливи предложения с пакетите поредици.
66
Re: Предизвикателство с трилогията "Създадена от дим и кост" от Лейни Тейлър! on Вто Окт 07, 2014 11:04 pm
[Broken]
![[Broken]](https://imgfast.net/users/1314/21/21/53/avatars/568-40.png)
Сричащ

07.10. Поръчвате ли си книги от сайта на издателство „Егмонт“?
Не ми се е налагало. Предпочитам да си купувам книгите сама по старомодния начин.
Не ми се е налагало. Предпочитам да си купувам книгите сама по старомодния начин.
67
Re: Предизвикателство с трилогията "Създадена от дим и кост" от Лейни Тейлър! on Вто Окт 07, 2014 11:38 pm
dina_ml

Сричащ

07.10. Да поръчвала съм си книжки :) Лесно и удобно е.
68
Re: Предизвикателство с трилогията "Създадена от дим и кост" от Лейни Тейлър! on Сря Окт 08, 2014 12:06 am
[Broken]
![[Broken]](https://imgfast.net/users/1314/21/21/53/avatars/568-40.png)
Сричащ

Дата: 08.10. Коя книга издавана от „Егмонт“ съдържа в заглавието си думата „негодник“?
Красив негодник - Кристина Лорен
Красив негодник - Кристина Лорен
69
Re: Предизвикателство с трилогията "Създадена от дим и кост" от Лейни Тейлър! on Сря Окт 08, 2014 1:19 am
neko

Сричащ

Дата: 08.10. Коя книга издавана от „Егмонт“ съдържа в заглавието си думата „негодник“?
Името на книгата, за която се отнася този въпрос, е "Красив негодник".
Името на книгата, за която се отнася този въпрос, е "Красив негодник".
70
Re: Предизвикателство с трилогията "Създадена от дим и кост" от Лейни Тейлър! on Сря Окт 08, 2014 8:21 am
sineoka1983

Сричащ

"Красив негодник" от Кристина Лорен
"Красив негодник" от Кристина Лорен
71
Re: Предизвикателство с трилогията "Създадена от дим и кост" от Лейни Тейлър! on Сря Окт 08, 2014 8:41 am
dina_ml

Сричащ

08.10. Красив негодник - Кристина Лорен
72
Re: Предизвикателство с трилогията "Създадена от дим и кост" от Лейни Тейлър! on Сря Окт 08, 2014 10:21 am
KaPaMeJI
Прохождащ

"Красив негодник" на Кристина Лорен
"Красив негодник" на Кристина Лорен
73
Re: Предизвикателство с трилогията "Създадена от дим и кост" от Лейни Тейлър! on Сря Окт 08, 2014 10:26 am
Daniela_Ilieva

Сричащ

Красив негодник, първата книга от поредицата на Кристина Лорен.
Красив негодник, първата книга от поредицата на Кристина Лорен.
74
Re: Предизвикателство с трилогията "Създадена от дим и кост" от Лейни Тейлър! on Сря Окт 08, 2014 11:21 am
bibonka91

Новочетящ

Книгата е "Красив негодник" на Кристина Лорен.
Книгата е "Красив негодник" на Кристина Лорен.
75
Re: Предизвикателство с трилогията "Създадена от дим и кост" от Лейни Тейлър! on Сря Окт 08, 2014 11:39 am
Cassey
Редовно четящ

Красив негодник на Кристина ЛоренДата: 08.10. Коя книга издавана от „Егмонт“ съдържа в заглавието си думата „негодник“? написа:
Муза » Начало » Конкурси и състезания » Архив (предизвикателства за книги) » Предизвикателство с трилогията "Създадена от дим и кост" от Лейни Тейлър!
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|