https://twitter.com/#!/YordankaSavova/status/189296249231519745
1. Обичате ли да четете паранормални романи с действащи лица вампири?
- Много :) Въобще обожавам паранормалните романи. Но с вампири най-много съм чела и не съжалявам за никоя от прочетените книги :) Някои от любимите ми книги с вампири са : "Вампирът, който ме обичаше", "Среднощна целувка" и "Пурпурна целувка", "Братството на черния кинжал" (всичките от поредицата) и има още няколко, но в момента ми бягат от ума. Защо толкова обичам вампирски книги? Макар малко да са ми омръзнали вампирите (искам малко разнообразие), когато чета книга, в която има поне един вампир, ами много се смея. Просто първата реакция на главната, когато разбира за вампира, после забавните ситуации между тях - просто това са много емоции, които не всяка книга ти предлага. А и света, създаден от дадения автор е толкова по-различен и в същото време еднакъв с нашия - как да не обичам вампирските истории?? - те просто ми помагат за един кратък миг да се откъсна от скучното ежедневие :)
2. Следите ли и другата паранормална поредица на издателство Тиара Букс - Воините на Посейдон? Ако да, какво е мнението ви за нея?
- Следя и чакам следващата книга с нетърпение. От много време бях харесала поредицата и заподскачах от радост, когато разбрах, че издателство Тиара Букс ще я издава. 1-ти книга я прочетох за по-малко от ден, че после и я препрочетох :) Много свежа книжка. Един от плюсовете на поредицата според мен е, че действието се развива бързо. Е, на моменти прекалено бързо, но пък няма как иначе. Друго което харесвам в поредицата е това, че героите са пораснали хора, а не 16-18 годинишни, които не знаят какво искат. Също формата, който издателство Тиара Букс е избрал за поредицата на мен ми е много удобен и се надявам и останалите книги от поредицата да са в същия формат. А за корицата не знам дали има нужда да казвам нещо - направо е божествена!! Много по-добра от оригиналната!! Сигурна съм, че и следващите корици ще са толкова добри :)