Poll

Ще продължите ли участието си в конкурсите ни за книги?

100% 100% [ 16 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 16

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 21 потребители: 3 Регистрирани, 0 Скрити и 18 Гости :: 2 Bots

anitaxx, malkata20, Raven

Най-много потребители онлайн: 468, на Сря Ное 10, 2010 8:49 pm
Top posters
sunset (3466)

djenitoo (3057)

Raven (2748)

gabolinno (1965)

SevenSins (1604)

Zhu (1419)

sweet_cat_95 (1383)

Nadenceto22 (1273)

vamp_lady898 (934)

krasy (771)

Top posting users this month
krasy

Ellendary

Luxuria

Raven

Zhu

Дийдра

PlamS

brynetka

anitaxx

djenitoo

Споделени преводи:

1. Her Vampire Husband /+18/
2. Racing The Moon /+18/
3. After the Kiss /+18/
4. The Secret Circle: The Initiation - #1
5. The Secret Circle: The Captive -#3
6. The Vampire Diaries: The Return Midnight - #7
7. The Nine Lives of Chloe King: The Fallen
8. Unearthly
9. Divergen
10. Fifty shades of gray

Резюметата на книгите

You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1, 2, 3

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 3 от 3]

ultraviolet

Новороден
Новороден
Когато става дума за Братството съм безсилна,губя дал слово.Обожавам всяка една книга,влюбена съм в света който ни представя Дж. Р. Уорд.Полудявам при мисълта колко ще чакам да излязат книгите на Тор и Пейн,добре че Фюри е почти в ръцете ми ! love3

twinkiss

Новороден
Новороден
Обичам тези книги! inlove

Temptress

Прохождащ
Прохождащ
Обожавам "Братството на черният кинжал" <3
Всеки един брат е уникален сам по себе си и заради това на моменти препокриващият се сюжет изобщо не се забелязва.
Мой безспорни любимци са Куин и Блей и се надявам и за тях да има книжка, ако не ще се задоволя и с новелата. Надявам се в крайна сметка да се съберат^^
Иначе за сега най-много ми харесаха садистичните занимания на Ви^^ Много ме израдва с апартамента си^^

kaaamzz

Новороден
Новороден
Честно, имам всички книги излязли досега .. но само нея нямам и умирам от яд .. чудя се как да събера парата да си я купя ;д;д

mim4ity

Новороден
Новороден
Това е най-зарибяващата поредица, на която съм попадала! Написана е със стил и определено има действие. Братята са страшни пичове, но аз винаги съм си падала по умните момчета и Вишъс определено ми е най-голямата слабост inlove наред с Ривендж, разбира се! kiss

alexia_b

Новороден
Новороден
Наи яката поредица от всички когато я почнах бях леко скиптична но след първите няколко реда не спрях докъто не прочетох всичко до което се добрах

VaMpIrE GiRl <3

Новороден
Новороден
След като бях казала,че няма да я чета ми пратиха първата книга,след първите 30 страници вече бях пристрастена,след Дневниците на вампира това е любимата ми поредица..А всяка книга ми е любима,просто не мога да кажа коя е по-добра,като изключим Свещенна любов,малко слаба ми беше,но не може всико да е идеално

Black Devil

Сричащ
Сричащ
Уникална книга взех я от една приятелка и направо се влюбих в нея. Препрочитам я доста често.

Rain

Новороден
Новороден
Хубава поредица. Не чета много книги от този жанр, но тази поредица ми харесва. Авторката пише по модерен начин. Най-много ми допада това, че може и да изглеждат перфектни, но отблизо са чудовищни и проблемни. Това внася интрига и ги прави по-интересни.

mams

Новороден
Новороден
супер завладява и увли4а

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 3 от 3]

Иди на страница : Previous  1, 2, 3

Последни теми в