Poll

Ще продължите ли участието си в конкурсите ни за книги?

100% 100% [ 16 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 16

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 23 потребители: 4 Регистрирани, 0 Скрити и 19 Гости :: 2 Bots

anitaxx, Bubole4eKle4e, malkata20, Raven

Най-много потребители онлайн: 468, на Сря Ное 10, 2010 8:49 pm
Top posters
sunset (3466)

djenitoo (3057)

Raven (2748)

gabolinno (1965)

SevenSins (1604)

Zhu (1419)

sweet_cat_95 (1383)

Nadenceto22 (1273)

vamp_lady898 (934)

krasy (771)

Top posting users this month
krasy

Ellendary

Luxuria

Raven

Zhu

Дийдра

PlamS

brynetka

anitaxx

djenitoo

Споделени преводи:

1. Her Vampire Husband /+18/
2. Racing The Moon /+18/
3. After the Kiss /+18/
4. The Secret Circle: The Initiation - #1
5. The Secret Circle: The Captive -#3
6. The Vampire Diaries: The Return Midnight - #7
7. The Nine Lives of Chloe King: The Fallen
8. Unearthly
9. Divergen
10. Fifty shades of gray

Резюметата на книгите

You are not connected. Please login or register

Иди на страница : 1, 2, 3  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 1 от 3]

Raven

Vishous Shellan
Vishous Shellan

(книга първа)

Автор: Дж. Р. Уорд

Излиза на 3 май.

Изтегли откъс от "Тъмна любов"

Формат: 14,5 х 21 см
Обем: 372 стр.
Цена: 12,90 лв.

Потопете се в тъмния свят на буреносни страсти и спиращо дъха действие, където шестима необикновени воини са призвани да защитят расата на вампирите от тяхното пълно унищожение.

В сенките на нощта в Колдуел, Ню Йорк, бушува ожесточена и смъртоносна война. Последните вампири са безмилостно преследвани и избивани от Обществото на лесърите – организация на лишени от души ловци, които не се спират пред нищо, за да унищожат враговете си. Шестима изключителни воини, най-добрите бойци на вампирите, обединени в Братството на черния кинжал, имат за задача да спасят расата си от гибел.

Рот е водачът на Братството.Той е последният чистокръвен вампир, в чиито вени не тече нито капка човешка кръв. Малко преди да бъде убит от лесърите, Дариъс, един от най-добрите бойци на Братството, се обръща към Рот с молба да се погрижи за дъщеря му Бет. Тя се е родила от връзката му с човешка жена и не подозира за вампирските си гени. Рот трябва да въведе красивото момиче в свeтa на вампирите...

Бет Рандъл води съвсем обикновен, дори леко скучен живот – рядко излиза с приятели, а работата й като репортер в местния вестник е безперспективна. Отраснала в сиропиталища и приемни семейства, тя не знае нищо за произхода си. Докато един ден Рот не се появява на прага й...

Източник: Издателство Ибис

Последната промяна е направена от twilight_i94 на Пет Май 21, 2010 2:59 pm; мнението е било променяно общо 1 път

http://morganvillevampires.bulgarianforum.net/forum.htm

djenitoo

Unique
Unique
Мое, мое, мое !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! love3 love3 love3

Книгата е мояяяя! Откога я чакам. Само да ми падне в ръчичките, няма да я пусна докато не я изчетааа love3

http://www.muse-bg.net

MuryG

Всекидневно четящ
Всекидневно четящ

djenitoo

Unique
Unique
Книгата бе такава каквато я очаквах - СТРАХОТНА! Направо става номер 1 поредица, която ще следя. inlove Рот и Бет са много сладки. И си пасват чудесно. Да не говоря за другите братя inlove Всеки е уникален и книгата за него, ще е трепач. Нямам търпение да излизат другите книги. love 065 Зейдист отсега ми е любимец. inlove

Клипа е хубав, но изобщо не си представям братята така. Осоено Зейдист ъгрххх!

Последната промяна е направена от djenitoo на Нед Авг 22, 2010 3:38 pm; мнението е било променяно общо 1 път

http://www.muse-bg.net

blackday943

Новороден
Новороден
Книгата е невероятна!Просто нямам думи.Очаквах да е нещо хубаво,но тази книга надмина очакванията ми.Нямам търпение за третата книга и Зейдист. love3

LUSNIKA

Новороден
Новороден
Книгите са супер . Стигнала съм до 6 книга и имам чувството, че несмогвам да чета достатъчно бързо. Една от най-добрите поредици наред със здрач.

nedialka

Прохождащ
Прохождащ
LUSNIKA написа:Книгите са супер . Стигнала съм до 6 книга и имам чувството, че несмогвам да чета достатъчно бързо. Една от най-добрите поредици наред със здрач.

Ох,как те завиждаммммммммммм!
Аз с моя англ. само бейбе ТВ мого да гледам 453
Засега съм омаяна от "Тъмна любов" и нямам тъпение и за останалете.
"Вечна любов" я прочитам за 2-ри път,а си я купих на 20-ти-това е показателно мисля :)
Това е първата поредица запленима ме от първите страници.
Когато започнах да чета "Тъмна любов" не затворих книгата цяла нощ ,
за да не прекъсвам удоволствието си.
Повторих упражнението с "Вечна любов".

А сега вече чакам,чакам,чакам/както е видно НЕтърпеливо "Пробудена любов".

LUSNIKA

Новороден
Новороден
Ако разбираш руски мога да ти пратя Пробудена любов

Моля, не пиши с главни букви. Приема се като викане.
~ djenitoo

nedialka

Прохождащ
Прохождащ
LUSNIKA написа:Ако разбираш руски мога да ти пратя Пробудена любов

Мерси за предложението ,но за мой огромен срам владея само и единствино български Embarassed
Та ще чакам nod

LUSNIKA

Новороден
Новороден
Извинявам се за големите букви uups

~ Нямя нищо :)
djenitoo

maq94

Новороден
Новороден
Обожавам я тая книга!!!

selket

Новороден
Новороден
Ауу уникална поредица!!! Нямам търпение да излези следващата книга!Малии колко бавно минават 3 месеца! inlove

mariana666

Новороден
Новороден
прочела съм само първата , дано скоро успея да си купя и втората - направо е страхотна поредицата

mishelov

Новороден
Новороден
умирам за тези книги - за сега съм прочела само първата-не очаквах че ще ми хареса толкова много-сега нямам търпение да прочета и втората-като се има в предвид че главно действащо лице ще е холивуд...... kiss мммммммммм

stasungera

Сричащ
Сричащ
Страхотна поредица! Написана е със стил и определено има действие. Постоянно се случва нещо, няма спиране и това ми допада страшно много. Братята са страшно готини, много са яки и естествено ги обожавам всичките, макар Зи и Ви да са ми слабост. Много ми харесва начина на писане на писателката. Не показва само описания от гледната точка на братството и жените, а и от тази на лесърите. Какво се случва през същото време паралелно. Това е голям плюс, защото може да се следи едновременно цялата картина. и макар да няма нищо скрито-покрито, кара читателя да тръпне в очакване на следващата стъпка.

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 3]

Иди на страница : 1, 2, 3  Next

Последни теми в