Poll

Ще продължите ли участието си в конкурсите ни за книги?

100% 100% [ 16 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 16

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 32 потребители: 5 Регистрирани, 0 Скрити и 27 Гости :: 2 Bots

anitaxx, Bubole4eKle4e, malkata20, Raven, Tania62

Най-много потребители онлайн: 468, на Сря Ное 10, 2010 8:49 pm
Top posters
sunset (3466)

djenitoo (3057)

Raven (2748)

gabolinno (1965)

SevenSins (1604)

Zhu (1419)

sweet_cat_95 (1383)

Nadenceto22 (1273)

vamp_lady898 (934)

krasy (771)

Top posting users this month
krasy

Ellendary

Luxuria

Raven

Zhu

Дийдра

PlamS

brynetka

anitaxx

djenitoo

Споделени преводи:

1. Her Vampire Husband /+18/
2. Racing The Moon /+18/
3. After the Kiss /+18/
4. The Secret Circle: The Initiation - #1
5. The Secret Circle: The Captive -#3
6. The Vampire Diaries: The Return Midnight - #7
7. The Nine Lives of Chloe King: The Fallen
8. Unearthly
9. Divergen
10. Fifty shades of gray

Резюметата на книгите

You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1, 2

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 2 от 2]

16 Re: Проблемите в училище on Сря Фев 02, 2011 9:14 pm

nell_13

Новороден
Новороден
и подчертавам НЕ съжалявам

17 Re: Проблемите в училище on Пет Фев 04, 2011 6:24 pm

mi6ona_97

Всекидневно четящ
Всекидневно четящ
о чуйте новина
според някои хора (бившите ми приателки) ей така просто едни задачи могат да изчезнат или да станат невидими или си мислят че надписи и такива неща ще поовлият относно нещо
а това че все още се занимават с мен ме навежда на друга мисъл но те си знаят
важното е че вече намерих истински приятел и си мисля че от тук нататък няма да има за какво да се тревожа

18 Re: Проблемите в училище on Съб Фев 05, 2011 8:33 pm

sramejliva_mimoza

Сричащ
Сричащ
Аз засега нямам проблеми.Но мишона замисли се права си едни задачи не могат да изчезнат но каква им е файдата на тези бивши фр да ти я взимат мисля че са честни с теб и не те лъжат повярвай на мен.Замисли за какво са им тези твой задачи и ако ти беше истинска фр с тях нямаше да се отделяш толкова бързо а ако беше умна щеше да поговориш с тях и да разбереш какво е станало не е късно.Мисля че ако държиш на тях щеше да го направиш

19 Re: Проблемите в училище on Нед Фев 06, 2011 2:01 pm

mi6ona_97

Всекидневно четящ
Всекидневно четящ
често казано с много неща още докато бяхме приятелки ми доказаха че не ме искат
просто беше въпрос на време
а за задачите може би съм прибързала с обвиненията но след всички номера които са ми правили не знам на какво да вярвам
както и да е това е вече приключен въпрос

20 Re: Проблемите в училище on Пон Фев 07, 2011 10:33 pm

everything_ends

Новороден
Новороден
Моят клас (с който съм за последна година хаха) е гаден,долен и всички останали екстри. 22 момичета на едно място...е,само си представете за какво шоу става въпрос.То не беше лицемерие,не бяха номера,скандали,рев,фасони.От всичко си имаме. И понякога даже е смешно.Повечето пъти.Ако искате да се нагледате на човешката глупост в най-чист вид,то в моя клас е мястото. Very Happy Или поне на женската простотия.
Да не останете с грешното впечетление,че се оплаквам.Такова нещо няма.С мен лично никой няма проблем. Въртят си номерата,но не и на мен.Не че съм приятелка с всички,напротив-само с 5-6 момичета,ноо чисто и просто не ме закачат за тяхно щастие. Хубавото ЗА тях е,че знаят пред кого могат да си въртят номерата.
Та това е общо за моя прекрасен клас.Можеш да визуализираш как глупостта се предава като вирус.Уникално явление.. 050

21 Re: Проблемите в училище on Чет Юни 23, 2011 9:49 pm

Chameleon

Новороден
Новороден
Според мен темата е напълно нормална, всички имат проблеми, и кофти че трябва да намираме спокойствие в интернет сред разни хора, както сме се събрали тук. Или иначе казано - сродни души с еднакви виждания. Може би тук е момента да си кажем едно благодаря един на друг, защото лично на мен ми помага ужасно много този сайт. Благодаря ви, наистина.
И да, определено споделяме една и съща съдба. Класа ми е бъкан с кретени, които не си знаят мястото. Приятели - нямам, разбирам се с 3,4, колкото да изкарам една учебна седмица без да седя като аутсайдер. А и по прицип, никога не съм случвала на здраво приятелство.
Жалко, че училището трябва да бъде една сигурна институция, а е просто ужасно в наше време. Цялата йерархия, която сами си налагаме е просто убийствена. Кофти, че има талантливи хора, ама как да го развиеш тоя талант, като нямаш основа на която да стъпиш.. No

22 Re: Проблемите в училище on Нед Яну 15, 2012 7:31 pm

radi_sh95

Модератор
Модератор
Малко късно се включвам в тази тема, но пак мисля че ще има някаква полза. Не им се давайте е моят съвет. Разбира се не ставайте като тях,но както се казва не си оставяйте магарето в калта. Не че аз много вървя по тези приказки, но пак много много с мен не се закачат. Нямам такива гадняри в училище, но преди бяха започнали да ме обиждат и какво ли още не. В края на краищата зашлевих на едно момиче посред час по история шамар, на друго пък се развиках, а момчетата изобщо и не им обръщах внимание. Научили са ме че като съм в безизходица да си служа със всичко:от убиди до ритници!!! При момчетата действат повече ритниците!!!!! :)

23 Re: Проблемите в училище on Вто Май 01, 2012 8:23 pm

Nicole

Новороден
Новороден
Много ми стана интересно докато четох и затова и аз реших да се включа в дискусията.
И ще кажа същото като момичето преди мен - не им се давайте.
Аз лично непрекъснато си имам проблеми в училище, заради голямата си уста и - представете си - от това, че се защитавам.Тоест тези наши "момичета", ако могат така да се нарекат, от класа са толкова надути и заслепени, че си мислят, че никой няма право да им отвръща с нещо.Още в началото на годината започнаха да ми правят проблеми и то от нищото.Сега като ме видят вече започват със скритата злоба и се усмихват все едно са отишли да се снимат за модно ревю.И се преструват като пълни идиоти.Даже не се опитвам и да говоря с тях, като видя фалшива усмивка и се махам, не ми се занимава с такива хора.
Но по принцип продължават да си ме мразят.Аз винаги съм била такъв човек, който не се интересува от това какво мислят и какво говорят другите.Но пък и не е много приятно като знаеш, че са те намразили или нещо такова.
И всичко това стана в новото ми училище - в старото винаги сме си имали проблеми и понякога ми идеше да избия всички хора от класа, но в крайна сметка не сме били чак толкова двулични.А пък горките лигли, с които сега уча, така яко ги е ударил пубертета, че не знаят къде се намират.И са си направо жалки, защото е смешно как един човек, от който се очаква да се държи малко по-зряло и възпитано, се превръща в още по-голям простак, отколкото си е.
Има и други момичета от класа, които пък непрекъснато ми хвърлят някаквите злобни погледи и аз вече започвам да се чудя имат ли психически проблеми или не.Защото нищо не съм направила на никого, ама какво да се прави - има ги всякакви.
О, и да не забравяме едно момче от съседния клас, което винаги когато мина покрай него ми казва нещо обидно или ме гледа все едно съм извънземно.Уж сме големи, а се държат като лигльовци от пети клас, когато всички си говореха зад гърбовете и се чудеха на кой да направят гадно.Просто ги оставям да си мислят каквото си поискат и така си ми е добре.Пък и съм над тези неща.
Най-важното е да не се опитвате да бъдете като другите, защото е много по-хубаво човек да бъде себе си.Това да се правиш на друг, за да може да се харесаш на някого го мразя повече от всичко.И мен колкото и да ме мразят аз съм си все същата.Така че изобщо да не ви интересува иии това е. Very Happy

ПП:Пускам поста, ама сигурно няма да се прочете от много хора, защото точно днеска съм се разписала и аз.. xD

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 2 от 2]

Иди на страница : Previous  1, 2

Последни теми в

Теми, подобни на Проблемите в училище