Poll

Ще продължите ли участието си в конкурсите ни за книги?

100% 100% [ 16 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 16

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 32 потребители: 5 Регистрирани, 0 Скрити и 27 Гости :: 2 Bots

anitaxx, Bubole4eKle4e, malkata20, Raven, Tania62

Най-много потребители онлайн: 468, на Сря Ное 10, 2010 8:49 pm
Top posters
sunset (3466)

djenitoo (3057)

Raven (2748)

gabolinno (1965)

SevenSins (1604)

Zhu (1419)

sweet_cat_95 (1383)

Nadenceto22 (1273)

vamp_lady898 (934)

krasy (771)

Top posting users this month
krasy

Ellendary

Luxuria

Raven

Zhu

Дийдра

PlamS

brynetka

anitaxx

djenitoo

Споделени преводи:

1. Her Vampire Husband /+18/
2. Racing The Moon /+18/
3. After the Kiss /+18/
4. The Secret Circle: The Initiation - #1
5. The Secret Circle: The Captive -#3
6. The Vampire Diaries: The Return Midnight - #7
7. The Nine Lives of Chloe King: The Fallen
8. Unearthly
9. Divergen
10. Fifty shades of gray

Резюметата на книгите

You are not connected. Please login or register

Иди на страница : 1, 2  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 1 от 2]

1 Проблемите в училище on Пет Окт 23, 2009 3:16 pm

sweet_666

Модератор
Модератор
Така не знам дали темата е за тук и дали въобще е уместна (ако не е, моля да ми извините и да изтриете темата), но в момента съм доста емоционално и психически настроена да обсъждам точно тази тема- а именно проблемите в училище. Не точно проблемите, а хората които ги създават.
Петък е , ден в който повечето хора било то ученици, или работещи са добре защото идват двата хубави почивни дни. Но не аз вместо да се прибера с усмивка , аз съм в лошо настроение, натоварена психически и с главоболие ... и защо е всичко това -заради един НЕВЪЗПИТАН простак който не знае нищо за живота, не знае какво значи уважение а да не говорим за приятели чувства и т.н.
Просто се чудя как е възможно един 17 годишен човек да е способен на такава жестокост, и да не говоря само празни приказки ще ви кажа и конкретни ситуации. Един ден просто седи и започва да се гаври с някой от сорта на "Ей педераст такъв ела ми оближи топките" , "Кучко защо не си на магистралата ма?" И това е ежедневието. А това е нищо в сравнение с действията - как е възможно да уринираш в шише и да опръскаш някой, това нормално ли е?! Та дори животните не го правят. Или да се изхрачиш на някой на главата и да се скриеш. В последствие да се смеешкато малумен и да се гордееш с постъпката си. Това е ненормално. А най-лошото е че лицата към които можем да се обърнем за помощ, съвет и съответноза някакво действие не правят нищо по въпроса, говоря за учителите.
Училището е институция която би трябвало да възпитава, да обучава младите хора , да дава пример и т.н а вместо да има контрол, има само едно безделие. Чувствам се все едно съм попаднала в джунгла.
Малко е да кажа че съм разочарована, невъзможно е да обясня и да кажа всичко което си мисля и чувствам. В момента използвам форума като отдушник. И ми олекна малко.
По нагоре в поста говорех за една личност която не ми се споменава по име , но въпроса е че се чудя как е стигнал до това ниво и как не осъзнава действията си. Мисля и стигам до заключението че или е оставен на произвола на съдбата и родителите му са виновни за това или просто по характер е израстнал такъв.
Чудя се навсякъде ли има такива хора? Или са единици и аз съм попаднала по лошо стечение на обстоятелствата на едно място с такъв човек?
Това е от мен за сега.
Извинявам се за дългия пост и благодаря на всеки който е прочел мнението ми.

2 Re: Проблемите в училище on Пет Окт 23, 2009 7:02 pm

Debs

Всекидневно четящ
Всекидневно четящ
Поста ти хич не е дълъг! Аз като почна да се оплаквам - човече тва мойто край няма! хаха шегата на страна, искам да ти напиша сериозен отговор.
Първо: Според мен са го дръннали хормоните въпросния, щото и аз съм "седемнадесетгодишна и побъркана..." ама са подробности от пейзажа и знам какво се върти в главата на ония същества от класа ми. Не си единствената с подобни мисли!
Второ: Не мисля, че родителите са виновни или училището. Той едва ли уринира в бутилката по време на час и ви пръска с нея... както и да е ужасно е да си го представя, затова не мисля да го правя.
Трето: Понякога идеята е да се направат на интересни пред някого - било то момиче или момче... изпитват потребност от това. И аз самата не знам каква е тая потребност ама е факт..
Четвърто: Божеее не си и мислех, че ще докарам до четри пък то... връщам се на темата - има индивиди, които в компания или в случая в колектив, ако щеш и клас го наречи се забавляват по неговия начин ... това им дава смисъл да живеят.

По мое лично наблюдение, ако оня е сам, без някой приятел, с който да си вършат простотийките няма да се държи така.

тоя моя отговор взе да докарва твоя на дължина, а не би трябвало... надявам се мойте изводи и лични гледни точки и опит и най-вече голямото ми писане да ти е било от полза / да, бе и сама не си вярвам screwy /

http://taralindiary.blogspot.com/

3 Re: Проблемите в училище on Пон Юли 05, 2010 6:45 pm

Alexxx

Новочетящ
Новочетящ
И в моя клас има ненормалници, но в сравнение с този, който sweet_666 описа, моите са ангелчета. Имат откачени идеи, но са нищо в сравнение с това. А и те са на 12-13, не на 17.
Но и аз просто не мога да ги търпя. През цялата година или съм невидима, или ме обиждат, просто защото вкъщи сядам да уча, или чета книги. През цялата година са гадняри, мислят си, че щом знаеш нещо е задължително да си зубър, но дойде ли контролно/тест/изпит, каквото и да е, те слагат приятелски маски и усмивки и почват да ми се подмазват, за да им подсказвам. И когато всичко мине, зарязват всичко и все едно аз отново не съществувам или съм просто обект на подигравки. Но ще видят те... догодина няма да видят и капчица помощ от мен, освен тези, които докажат,че са ми приятели, не използвачи. Няма да ми мигне окото, те нека си изкарват 2ки, не съм длъжна да се забърквам в неприятности заради тях. Аз ще печеля награди, а те- наказания. Да му мислят тогава.

Сега съм по-добре, излях си гнева и се успокоих. Имам цяла ваканция пред себе си и не смятам да я пропилявам. :)

4 Re: Проблемите в училище on Пон Юли 05, 2010 6:59 pm

djenitoo

Unique
Unique
Просто не им давай да преписват :), ще се научат тогава те. Пък и не е чак толкова лошо да си невидима, след като има деца които по цяла година са под обстрел от убиди и унижения от другите. :)

http://www.muse-bg.net

5 Re: Проблемите в училище on Пон Юли 05, 2010 7:09 pm

sunset

Cookie Monster
Cookie Monster
Хъх, наще от класа са адски зле, ама не чак толкова. В смис при клас 27 момчета е нормално да има такива неща, ама и ние си имаме странните индивиди. Радвам се, че съм във ваканция... отново.
Alexxx, ако искаш да бъдеш приятелка на приятелите си по-добре не им давай да преписват, а ако не разбират нещо им го обясни. Защото после ще дойде един такъв момент, в който ще обвиняват теб, че си им давала да преписват и затова нищо не са научили... или просто ще продължат да те използват сякаш си им длъжна да го правиш. Услугата е услуга докато не се превърне в ежедневие, тогава започват да мислят услугата за дълг, а покрай тях и ти.

6 Re: Проблемите в училище on Пон Юли 05, 2010 7:15 pm

Alexxx

Новочетящ
Новочетящ
Е не им давам, но стават доста нахални. Не ми пречи да съм невидима, даже ми харесва, и без това не обичам да съм център на вниманието, просто се дразня, че са такива гадняри повечето. Но какво да се прави- хора има всякакви.

7 Re: Проблемите в училище on Вто Окт 12, 2010 10:13 pm

izityyy

Новороден
Новороден
и ние в нашето училище имаме такива гадняри, ама за щастие аз съм от онзи тип, който обикновено не дразнят. само има някои дето наистина са болни и се държат като олигофрени. аз по принцип игнорирам хората който не искам изобщо да съществуват и така просто, за мен ги няма. не съм отворена, нито много затворена, но обичайно не говоря много с тях - олигофрените - първо защото каквото и да им кажеш могат да го изкарат като пълна глупост, второ-защото просто нямаме общи теми. аз съм едно момиче което изкарва добри оценки, седи на задните чинове [не съм от тези дето имат само 1-2 приятели - всички са ми фр.] и си гледа нейните занимания. но напоследък има 1 човек [момиче] дето много ме нерви. тя е от ония дето имат гадно семейство и за това се държат все едно училището е тяхното царство - всеки в училище я знае -тя познава всички, оценките и са на дъното, дразни се с всяко същество, излиза с тея от горните класове. не знам какво да направя че да я накарам да се спре да се заяжда. оня ден се опита да залепи близалка на ръката ми,но после реши че трябва да я строши в чина до мен, в следствие на което имах лепкави парченца в цялата си коса и по дрехите, и по лицето. после дори не се извини въпреки че ми вкара малка стружка в окото. по принцип я удостоявам с най-злобния си поглед, но каквато реплика и да измисля ми се струва неподходяща, защото аз не говоря гадости на хората - научили са ме да си мълча, за да не обидя човека или за да не си навлека неприятности. но вече не знам какво да правя. ако някой може да ми даде съвет - моля - наистина съм в безисходица. не обръщайте внимание на правописните грешки ако има такива :]= а и изв за дългия пост. надявам се че не съм ви отегчила Razz

8 Re: Проблемите в училище on Вто Окт 12, 2010 11:44 pm

Alexxx

Новочетящ
Новочетящ
Съжалявам, но и аз не съм сигурна какво да направиш. То и аз търпя, търпя, но накрая чашата прелива- днес дори одрах до кръв един гадняр, причерня ми пред очите. И мен много ме дразнят такива, като тая дето ти описа и аз вече не знам какво да ги прая. Опитвам се да не обръщам внимание, но накрая е прекалено. Не знам- или се оплачи на някой или изчакай още малко. Просто с такива хора по-добре да не се занимаваш (въпреки , че понякога това е доста трудно)

9 Re: Проблемите в училище on Сря Окт 13, 2010 10:02 am

Ardillita

Творец на форума
Здравейте... аз няма да се оплаквам от нищо, но мисля да дам няколко съвета относно вашите проблеми, а пък вие, ако искате ги четете и пробвайте :)

Първо, относно проблема на sweet_666 - знаеш, че момчетата излизат от пубертета (а някои дори не излизат) доста по-късно от нас... Ако питат мен, направо си са така до старини - пълни идиоти (не всички, но повечето). Та, относно този "Пубер" от твоето училище - няма значение какви са му родителите, дали се интересуват от него, или са го оставили на произвола на съдбата, ако скоро някой не му "свие юздите" може да стане нещо много по-побъркано от него. Съветът ми е да говориш с вашите, да им разкажеш за всичката глупост, която се случва при вас (ако държат на теб и те обичат ще направят каквото трябва) и да ги накараш да говорят с другите родители на съучениците ти (ако и техните деца са се оплаквали лесно ще ги убедят да се съюзите ) и да говорят с директора/ка (няма полза да говорят с учителите щом казваш, че те 5 пари не дават какво става) И ако той/тя е с всичкия си ще свика комисия, ще извика родителите на "Пубера" и ще решават нещата... Това е най-разумното, което ми идва на ум.

П.С. Не само в училищата са тези малоумници... Ако дойдеш в моя университет, в моята група, гарантирам, че ще познаеш доста пораснали идиоти от гимназията :)

Alexxx
- спри с подсказването :) Ако ще и парична награда да ти дават... Наистина не им правиш услуга, а ги затъпяваш още повече...

П.С. А и как ще се научат на нови методи на преписване в университета, ако теб те няма там, за да им го изкараш... :)

izityyy
-Давам същия съвет и на теб, както на sweet_666... Обръщаш се към вашите. Ако не, има два варианта:
1. Веднъж завинаги я поставяш на мястото й... което или ще доведе до нещо хубаво(ще спре да те занимава), или до нещо лошо (ще те нарочи до края).
2. Игнорираш я до дупка... рано или късно ще се отегчи от глупостите си.
Или вариант 3 - викваш по-големия си батко, кака, чичо или каквото имаш да й каже 2 3 думи на 4 очи и готово :)

http://dwworld.wordpress.com/

10 Re: Проблемите в училище on Чет Окт 14, 2010 11:03 am

izityyy

Новороден
Новороден
обикновено ползвам игнорирането и гаден поглед, в сравнение с другите момичета, особено това до мен, тя си е същинско ангелче. На момичето до мен - Рая - един път я издра с химикал или с молив по ръката до кръв и после на рая й остана белег. всяко междучасие и събаря всичките работи на земята, просто ей така - за кеф. Всъщност тя се опитва да ни разсмее - постоянно се хили като го прави - изглежда не е от чиста злоба, просто иска да се направи на интересна. Хмм... това да ти руши нещата, да ти пръска чина с вода, да ти изсипе боите върху раницата, да те одере до кръв, на мен не ми се струва много смешно... Evil or Very Mad

11 Re: Проблемите в училище on Чет Окт 14, 2010 3:57 pm

Ardillita

Творец на форума
Прави се на интересна, за да привлече вниманието на околните... да я забележат. Но начина, по който го прави е далеч от нормалното... така че най-добре направи каквото казах и на sweet_666 Обърни се към родителите.

http://dwworld.wordpress.com/

12 Re: Проблемите в училище on Нед Окт 17, 2010 12:22 pm

Lo

Творец на форума
Такива гадове ги има навсякъде .. И ние имаме един, дето се прави на шут постоянно и не може да му се затвори устата .. Даже в Петък се развиках на целия клас, щото искам да кажа нещо, а никой не млъква (пак заради тоя) .. Игнорирането при подобни невменяеми индивиди не върши работа и е доста изнервящ метод .. Повярвайте ми .. В миналото училище ги имахме много такива и игнорирането е безполезно..
Колкото до родителите .. Може и да могат да помогнат .. Обаче може и да има обратен ефект .. Като например въпросният "любител на мира" да започне пък да ви се подиграва, че сте потърсили за помощ "мама и тати" ..
И аз по принцип съм невидима личност .. Обаче другите изпитват някакъв респект .. (де да знам, може би защото просто не ме познават добре) и никой не ме закача .. Ако некой от тия отворените реши да се подиграва на някое "невидимо" момиче, то той ще избере която и да е друга, само не мен .. Имам чувството, че се страхуват от мен (малко), което ми е доста странно ..
Аз ако бях на мястото на sweet_666, щях да го дръпна настрани оня лигав пубер и след пет минути просто думичка няма да смее да обели да обиди някой или да направи някаква глупост .. Аман от прости хора!

13 Re: Проблемите в училище on Пон Яну 03, 2011 5:17 pm

6astlivkata

Новороден
Новороден
здрасти....няма от какво да се оплаквам освен от идиотите в класа

14 Re: Проблемите в училище on Сря Фев 02, 2011 8:14 pm

mi6ona_97

Всекидневно четящ
Всекидневно четящ
ами на всички повтарям че класът ми е ужасен. но всъщност не е така. има изкрючения обаче. така наречените ми приятелки(вече бивши)които не струваха нищо ми откраднаха задачите по математика(които бяха 30 листа, домашно за ваканцията) и не си признаха. все пак ги писах наново по своя инициатива.гътаха ми учебници правиха надписи по снега от род "смотла"и все пак аз ги подминавам с гордо вдигната глава и не позволявам да ми вгорчават живота. и мисля че сме малко малки за кражби и такива нещо. все пак сме 7 клас но и аз не знам вече на какво са способни. спрях да общувам с тях и си намерих нови приятели. не най добри(трудно бих се доверила на някой отново) но хора с които ми е забавно и които не се принижават до това да крадат някому нещо.

15 Re: Проблемите в училище on Сря Фев 02, 2011 9:12 pm

nell_13

Новороден
Новороден
ами на всички повтарям че имам страхотен клас е не чак неотразим но са страхотни . има някои изключения като например бившата ми най-добра приятелка, която определено неструваше. веднага штом се скарахме ме обвини че сам и откроднала задачите (ако си мисли че не знам, бърка), и винаги ни слагаше под един знаменател. Но сега ние не и показваме че ни трогва , защото не е така и не ни пука за нея но тя явно не ни е превъзмогнала щом пише във най готиния форум на този свят такива неща. Но тя не е единственото изключение има още много но все пак това са си те и не искат да се променят е нека тогава си останат такива.А моята бивша най-добра приятелка мога да кажа че не сажалявам за надписа "смотла" и, че тя просто беше прекалено слаба и неоправна за нашата група.

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 2]

Иди на страница : 1, 2  Next

Последни теми в

Теми, подобни на Проблемите в училище