Интересната анотация и корицата на книгата и искам да разбера как ще продължи историята .
Преводи
Творчество
Популярни тагове
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 8 потребители: 2 Регистрирани, 0 Скрити и 6 Гости
hrissiiiii, kostilka
Най-много потребители онлайн: 468, на Сря Ное 10, 2010 8:49 pm
hrissiiiii, kostilka
Най-много потребители онлайн: 468, на Сря Ное 10, 2010 8:49 pm
Top posters
Keywords
читателско-предизвикателство Неизчезваща коментар-лично-творчество ферма-за-сънища 3 коментар-ревю писателско-предизвикателство гласуване 2 vampire-empire разказ ревю ilona-andrews 1 Илумине егмонт-българия 10 суеверие БратствотоНаЧернияКинжал ЗавръщанеНаОстроваНаИзгубените раждането-на-вещицата Прикачен някаква-ключова-дума читателски-клуб творчество Дийдра

31
Re: Предизвикателство с "Възпламени ме" от Тахере Мафи! on Пон Юни 29, 2015 4:42 pm
Bianka Bela
Редовно четящ

Дата: 29.06. Какво ви привлече да участвате в предизвикателството за „Възпламени ме“?
Интересната анотация и корицата на книгата и искам да разбера как ще продължи историята .
32
Re: Предизвикателство с "Възпламени ме" от Тахере Мафи! on Пон Юни 29, 2015 4:55 pm
TrueBloodCheers

Новочетящ

Дата: 29.06. Какво ви привлече да участвате в предизвикателството за „Възпламени ме“?
Чела съм предишните две книги, затова искам да се сдобия и с трета част.
Чела съм предишните две книги, затова искам да се сдобия и с трета част.
33
Re: Предизвикателство с "Възпламени ме" от Тахере Мафи! on Пон Юни 29, 2015 6:17 pm
rosi_rosi

Сричащ

Имам първите две книги, а и преди няколко дни започнах първата книга и е много увлекателна, за това искам да се сдобия с и последния фрагмент на трилогията. :)
Имам първите две книги, а и преди няколко дни започнах първата книга и е много увлекателна, за това искам да се сдобия с и последния фрагмент на трилогията. :)
34
Re: Предизвикателство с "Възпламени ме" от Тахере Мафи! on Пон Юни 29, 2015 7:17 pm
Мис Претенция

Редовно четящ

За да направя един подарък на приятелка, която много иска книгата, но просто няма средства да си я купи, и аз страшно много искам да и помогна.
За да направя един подарък на приятелка, която много иска книгата, но просто няма средства да си я купи, и аз страшно много искам да и помогна.
35
Re: Предизвикателство с "Възпламени ме" от Тахере Мафи! on Вто Юни 30, 2015 12:41 am
Alex17

Преводач

30.06. Как мислите, че ще завърши трилогията „Разбий ме”? (Дайте хипотетично мнение. Не е нужно да сте чели всички книги.)
Най-общо казано с хепи енд
Надявам се никой да не умира и всички да заживеят щастливо
Най-общо казано с хепи енд

36
Re: Предизвикателство с "Възпламени ме" от Тахере Мафи! on Вто Юни 30, 2015 11:21 am
mockingjay

Преводач

30.06. Как мислите, че ще завърши трилогията „Разбий ме”? (Дайте хипотетично мнение. Не е нужно да сте чели всички книги.)
Предполагам, че Джулиет и Адам ще се съберат. И се надявам никой от главните герои да не умира
Предполагам, че Джулиет и Адам ще се съберат. И се надявам никой от главните герои да не умира

37
Re: Предизвикателство с "Възпламени ме" от Тахере Мафи! on Вто Юни 30, 2015 11:32 am
midnight__sun

Новочетящ

Дата: 30.06. Как мислите, че ще завърши трилогията „Разбий ме”? (Дайте хипотетично мнение. Не е нужно да сте чели всички книги.)
Най-вероятно Адам и Джулиет ще са заедно. И предполагам никой от главните няма да умре.
Най-вероятно Адам и Джулиет ще са заедно. И предполагам никой от главните няма да умре.
38
Re: Предизвикателство с "Възпламени ме" от Тахере Мафи! on Вто Юни 30, 2015 11:36 am
malkata20
Новочетящ

30.06. Как мислите, че ще завърши трилогията „Разбий ме”? (Дайте хипотетично мнение. Не е нужно и да сте чели всички книги.)Искам да е с щастлив край,но ще видим авторката какво е решила.Обичам изненадите!
39
Re: Предизвикателство с "Възпламени ме" от Тахере Мафи! on Вто Юни 30, 2015 11:52 am
mihaela

Сричащ

Предполагам,че краят ще е щастлив и всички ще са живи
Предполагам,че краят ще е щастлив и всички ще са живи
40
Re: Предизвикателство с "Възпламени ме" от Тахере Мафи! on Вто Юни 30, 2015 12:13 pm
pav_st

Новочетящ

Честно казано,аз лично не очаквам щастлив край, може и да съм малко черногледа,но си мисля,че всичко ще се обърна на 360 градуса.Но пък може и да греша.
Честно казано,аз лично не очаквам щастлив край, може и да съм малко черногледа,но си мисля,че всичко ще се обърна на 360 градуса.Но пък може и да греша.
41
Re: Предизвикателство с "Възпламени ме" от Тахере Мафи! on Вто Юни 30, 2015 1:58 pm
Мис Претенция

Редовно четящ

Финала ще е или като в другите книги полущастлив, тоест ще има смърт, но главните герой ще са живи, или ще е абсолютно неочакван и завладяващ, какъвто е по възможно да бъде.
Финала ще е или като в другите книги полущастлив, тоест ще има смърт, но главните герой ще са живи, или ще е абсолютно неочакван и завладяващ, какъвто е по възможно да бъде.
42
Re: Предизвикателство с "Възпламени ме" от Тахере Мафи! on Вто Юни 30, 2015 2:10 pm
Aleksche

Сричащ

Дата: 30.06. Как мислите, че ще завърши трилогията „Разбий ме”? (Дайте хипотетично мнение. Не е нужно да сте чели всички книги.)
Аз не очаквам щастлив край на трилогията, мисля, че накрая всеки от героите (Джулиет, Адам и Уорнър) ще поеме по различен път.
Аз не очаквам щастлив край на трилогията, мисля, че накрая всеки от героите (Джулиет, Адам и Уорнър) ще поеме по различен път.
43
Re: Предизвикателство с "Възпламени ме" от Тахере Мафи! on Вто Юни 30, 2015 3:10 pm
TrueBloodCheers

Новочетящ

Дата: 30.06. Как мислите, че ще завърши трилогията „Разбий ме”?
Смятам, че борбата накрая ще е дала много жертви - както от приятелите на Джулиет, така и от нейните врагове. Не мисля, че условията им на живот ще се подобрят, но може би ще са наясно с истината за всички аномалии, които се случват.
Смятам, че борбата накрая ще е дала много жертви - както от приятелите на Джулиет, така и от нейните врагове. Не мисля, че условията им на живот ще се подобрят, но може би ще са наясно с истината за всички аномалии, които се случват.
44
Re: Предизвикателство с "Възпламени ме" от Тахере Мафи! on Вто Юни 30, 2015 5:55 pm
krissi4

Редовно четящ

Дата: 30.06. Как мислите, че ще завърши трилогията „Разбий ме”?
В момента съм на първата книга и още не мога да предвидя края
В момента съм на първата книга и още не мога да предвидя края
45
Re: Предизвикателство с "Възпламени ме" от Тахере Мафи! on Вто Юни 30, 2015 6:34 pm
Bianka Bela
Редовно четящ

Аз се надявам на щастлив финал .
Аз се надявам на щастлив финал .
» Начало » Конкурси и състезания » Архив (предизвикателства за книги) » Предизвикателство с "Възпламени ме" от Тахере Мафи!