Да, мисля че ще се справят с предизвикателствата, все пак книгата трябва да е с happy end.
Преводи
Творчество
Популярни тагове
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 11 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 11 Гости :: 1 Bot
Нула
Най-много потребители онлайн: 468, на Сря Ное 10, 2010 8:49 pm
Нула
Най-много потребители онлайн: 468, на Сря Ное 10, 2010 8:49 pm
Top posters
Keywords
някаква-ключова-дума гласуване творчество разказ ферма-за-сънища ilona-andrews vampire-empire егмонт-българия суеверие ревю 1 ЗавръщанеНаОстроваНаИзгубените Неизчезваща коментар-ревю 2 раждането-на-вещицата 10 Илумине БратствотоНаЧернияКинжал коментар-лично-творчество Дийдра читателски-клуб Прикачен читателско-предизвикателство писателско-предизвикателство 3

Предизвикателство с "Целувка за Ана", "Звезди за Лола" и "Рисунка за Айла" от Стефъни Пъркинс!
256
Re: Предизвикателство с "Целувка за Ана", "Звезди за Лола" и "Рисунка за Айла" от Стефъни Пъркинс! on Пет Мар 20, 2015 3:21 pm
midnight__sun

Новочетящ

Дата: 20.03. Айла и Джош ще се справят ли с предизвикателствата, които затрудняват всяка млада двойка?
Да, мисля че ще се справят с предизвикателствата, все пак книгата трябва да е с happy end.
257
Re: Предизвикателство с "Целувка за Ана", "Звезди за Лола" и "Рисунка за Айла" от Стефъни Пъркинс! on Пет Мар 20, 2015 3:35 pm
mi666i

Новочетящ

Дата: 20.03. Айла и Джош ще се справят ли с предизвикателствата, които затрудняват всяка млада двойка?
Още в "Целувка за Ана" си личеше, че Айла е влюбена в Джош и мисля, че каквито и предизвикателства да има пред връзката им, те ще се справят.
Още в "Целувка за Ана" си личеше, че Айла е влюбена в Джош и мисля, че каквито и предизвикателства да има пред връзката им, те ще се справят.
258
Re: Предизвикателство с "Целувка за Ана", "Звезди за Лола" и "Рисунка за Айла" от Стефъни Пъркинс! on Пет Мар 20, 2015 3:48 pm
Alex17

Преводач

20.03. Айла и Джош ще се справят ли с предизвикателствата, които затрудняват всяка млада двойка?
Мисля, че ще се справят
Мисля, че ще се справят
259
Re: Предизвикателство с "Целувка за Ана", "Звезди за Лола" и "Рисунка за Айла" от Стефъни Пъркинс! on Пет Мар 20, 2015 4:02 pm
g.nikolova._
Сричащ

мисля, че да
мисля, че да
260
Re: Предизвикателство с "Целувка за Ана", "Звезди за Лола" и "Рисунка за Айла" от Стефъни Пъркинс! on Пет Мар 20, 2015 5:44 pm
Шей Рот

Модератор

Не съм чела книгите, но се надявам, че ако наистина се обичат и искат да са заедно ще намерят сили да се справят с всичко, което живота запрати срещу тях.
Не съм чела книгите, но се надявам, че ако наистина се обичат и искат да са заедно ще намерят сили да се справят с всичко, което живота запрати срещу тях.
261
Re: Предизвикателство с "Целувка за Ана", "Звезди за Лола" и "Рисунка за Айла" от Стефъни Пъркинс! on Пет Мар 20, 2015 5:46 pm
tedy16

Сричащ

Със сигурност.
Със сигурност.
262
Re: Предизвикателство с "Целувка за Ана", "Звезди за Лола" и "Рисунка за Айла" от Стефъни Пъркинс! on Пет Мар 20, 2015 6:54 pm
penka1234

Новочетящ

Да мисля че ще се справят.
Да мисля че ще се справят.
263
Re: Предизвикателство с "Целувка за Ана", "Звезди за Лола" и "Рисунка за Айла" от Стефъни Пъркинс! on Пет Мар 20, 2015 7:19 pm
gery21

Новороден

Мисля, че да.
Мисля, че да.
264
Re: Предизвикателство с "Целувка за Ана", "Звезди за Лола" и "Рисунка за Айла" от Стефъни Пъркинс! on Пет Мар 20, 2015 7:46 pm
mi6ok123

Новороден

Вярвам, че ще успеят. Ако наистина се обичат ще се справят с всяка една трудност, независимо каква е тя.
Вярвам, че ще успеят. Ако наистина се обичат ще се справят с всяка една трудност, независимо каква е тя.
265
Re: Предизвикателство с "Целувка за Ана", "Звезди за Лола" и "Рисунка за Айла" от Стефъни Пъркинс! on Пет Мар 20, 2015 8:16 pm
krasy

Четец-маниак

Не знам, но се надявам да успеят да се справят с всички трудности и предизвикателства.
Не знам, но се надявам да успеят да се справят с всички трудности и предизвикателства.
266
Re: Предизвикателство с "Целувка за Ана", "Звезди за Лола" и "Рисунка за Айла" от Стефъни Пъркинс! on Пет Мар 20, 2015 8:41 pm
s0n4ett0
Новочетящ

Да, определено да.
Да, определено да.
267
Re: Предизвикателство с "Целувка за Ана", "Звезди за Лола" и "Рисунка за Айла" от Стефъни Пъркинс! on Пет Мар 20, 2015 8:47 pm
sani4ka_vd
Новочетящ

Не съм чела книгата, но мисля,че ще се справят.
Не съм чела книгата, но мисля,че ще се справят.
268
RE: Предизвикателство с "Целувка за Ана", "Звезди за Лола" и "Рисунка за Айла" от Стефъни Пъркинс! on Пет Мар 20, 2015 8:50 pm
velllina

Новороден

20.03. Айла и Джош ще се справят ли с предизвикателствата, които затрудняват всяка млада двойка?
Разбира се, нали все пак трябва да има история за разказване. :)
Разбира се, нали все пак трябва да има история за разказване. :)
269
Re: Предизвикателство с "Целувка за Ана", "Звезди за Лола" и "Рисунка за Айла" от Стефъни Пъркинс! on Пет Мар 20, 2015 9:05 pm
ultraviolet

Новочетящ

Да. Иначе ще се изгуби смисъла на книгата, нали ?
Да. Иначе ще се изгуби смисъла на книгата, нали ?
270
Re: Предизвикателство с "Целувка за Ана", "Звезди за Лола" и "Рисунка за Айла" от Стефъни Пъркинс! on Пет Мар 20, 2015 9:28 pm
Cassey
Редовно четящ

Дата: 20.03. Айла и Джош ще се справят ли с предизвикателствата, които затрудняват всяка млада двойка? написа:
Каква романтика ще е ако не успеят

» Начало » Конкурси и състезания » Архив (предизвикателства за книги) » Предизвикателство с "Целувка за Ана", "Звезди за Лола" и "Рисунка за Айла" от Стефъни Пъркинс!